dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
χοντροκαι ξεβρακωτος
χοντροκαι ξεβρακωτος
χοντρο
ο νωντας φρικαρει εαν ακουει για νωντισμο .
εχουν αλλαξει οι εποχες.
Δεν υπαρχει νωντας.
Δεν υπαρχει νωντας.
σε καποιες περιπτωσεις ναι, οχι αμεσα, αλλα εμμεσα....δηλαδη δεν παρεμβαιναν στις συναναστροφες του με το αλλο φυλο, αλλα γενικοτερα παρεμβαιναν στη ζωη του, δεν τον αφηναν να παρει καμια πρωτοβουλια κτλ κτλ...
εχω πολυ προσφατο παραδειγμα με γνωστο μου 40+, που ποτε του δεν εχει κανει σχεση, και νομιζω οτι δεν πρεπει να χει γαμησει και καμια περα απο πουτανες....
τον εχουν κανει τελειως βλακα, ενω ειναι καλη ψυχουλα...αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση μηδεν....που να τη πεσει αυτος και που να σταθει σε σχεση...τα μυριζονται με τη μια αυτα οι γυναικες....
εχει ξεκινησει συνεδριες με ψυχολογο και περνει και κατι χαπια κι απο ενα ψυχιατρο....και εγω οσο μπορω τον εμψυχωνω κτλ...μπας και ξεκολησει....τα τελευταια χρονια τον εχω γνωρισει και θελω να τον βοηθησω (οσο περναει απ το χερι μου)
Να αλλάξει χώρα τύπε.
Μιλώντας άλλη γλώσσα θα απελευθερώσει το ταλέντο του.
Μακριά από τρελογιατρούς.
Η λύση βρίσκεται μέσα του.
Αυτό πες του, αν θέλεις.
Να αλλάξει χώρα τύπε.
Μιλώντας άλλη γλώσσα θα απελευθερώσει το ταλέντο του.
Μακριά από τρελογιατρούς.
Η λύση βρίσκεται μέσα του.
Αυτό πες του, αν θέλεις.
Πολυ ιδιομορφη σκεψη! Αν κολωνει στη μια γλωσσα γιατι να μην κολωνει και στην αλλη; Που θα την ξερει ακομα λιγοτερο;
ισχυει φιλε
γτ τα κομπλεξ ειναι βιωματικες εμπειριες απο μικρη ηλικεια μεχρι 23
με την ξενη γλωσσα κ ειδικα σε ξενη χωρα ο εγκεφαλος τα παρακαμπτει
αποτι βλεπω σημερα περασαμε ολοι μια ομορφη κυριακη στο βουρκο του πουτανοσαιτ
γτ το λες αυτο φιλε μουαποτι βλεπω σημερα περασαμε ολοι μια ομορφη κυριακη στο βουρκο του πουτανοσαιτ
ομορφη κυριακη λες αυτο το σκατοκαιρο??αποτι βλεπω σημερα περασαμε ολοι μια ομορφη κυριακη στο βουρκο του πουτανοσαιτ
Ευτυχως να λετε που καθομαστε στο μελι! Ειδατε τι επαθε ο δυσκολιεγγραφη που εφυγε και γαμαει ταυλανδους. :S
το διαβασα οτι γαμησε ladyboy για την εμπειρια
Δεν ειπε αν του αρεσε ομως, τις ταυλανδεζες τις εθαψε, για τον ταυλανδεζο παρεμεινε σιωπηρος.