Επισκέπτης
Eυτυχώς δεν βγαίνουμε μαζί για γκόμενες θα είχαμε θέμα,ίδιο γούστο έχουμε!!!παροιμιωδης ασχημια.
Eυτυχώς δεν βγαίνουμε μαζί για γκόμενες θα είχαμε θέμα,ίδιο γούστο έχουμε!!!παροιμιωδης ασχημια.
ακομα κ ο μπακαλης μου ειναι πιο ωραιος απο αυτην.Εσύ είσαι πιο όμορφη από αυτήν;
σχεδον ναι...ανησυχω.Eυτυχώς δεν βγαίνουμε μαζί για γκόμενες θα είχαμε θέμα,ίδιο γούστο έχουμε!!!
Eυτυχώς δεν βγαίνουμε μαζί για γκόμενες θα είχαμε θέμα,ίδιο γούστο έχουμε!!!
ακομα κ ο μπακαλης μου ειναι πιο ωραιος απο αυτην.
παιδια θελω να γαμησω :'(
ναι..θα ηθελα και γω να μοιαζω με εγκλωβισμενο ανθρακωρυχο.Άμα σου την έπεφτε,η Ελίνα τι θα έκανες;
Πες καλύτερα ότι είσαι ζηλιάρα..... ;)
τα στραβα ματια.Λουκ για αυτό:
τί λες να κάνεις;;;
εσυ τι λες να κανεις?Λουκ για αυτό:
τί λες να κάνεις;;;
Ρε δεν μου αρέσει λέμε,όχι θα έλεγα,καλύτερα με τον stam!!!Άμα σου την έπεφτε,η Ελίνα τι θα έκανες;
Πες καλύτερα ότι είσαι ζηλιάρα..... ;)
γτ την εξυψωνεις ετσι?!ακου γ τον πουτσο!!!Δεν είναι ζηλιάρα(εδώ),η γκόμενα είναι για τον πούτσο!!!
Εεε όχι για πούτσο είναι ,αρκεί να έχεις κλειστά μάτια!!!γτ την εξυψωνεις ετσι?!ακου γ τον πουτσο!!!
γ χωματερη ειναι.
ναι..θα ηθελα και γω να μοιαζω με εγκλωβισμενο ανθρακωρυχο.
Ρε δεν μου αρέσει λέμε,όχι θα έλεγα,καλύτερα με τον stam!!!
Δεν είναι ζηλιάρα(εδώ),η γκόμενα είναι για τον πούτσο!!!
Μπορείς να καταλάβεις την έννοια ομορφιά;;;Ωραία ρε....να πάρουμε σαν δείγμα 501 άνδρες (μονός αριθμός,γιατί υπάρχει και η περίπτωση ισοψηφίας ) και να βάλουμε εσένα και την Ελίνα δίπλα δίπλα (τσίτσιδες εννοείται),και να ψηφίσουν οι άνδρες ποια είναι η πιο ωραία....αν πάρεις έστω και 50 ψήφους,να είσαι ευτυχισμένη ;)
εγω λυπαμαι αυτους που την γουσταρουν.ειναι φανερο οτι κατι δε παει καλα.Ωραία ρε....να πάρουμε σαν δείγμα 501 άνδρες (μονός αριθμός,γιατί υπάρχει και η περίπτωση ισοψηφίας ) και να βάλουμε εσένα και την Ελίνα δίπλα δίπλα (τσίτσιδες εννοείται),και να ψηφίσουν οι άνδρες ποια είναι η πιο ωραία....αν πάρεις έστω και 50 ψήφους,να είσαι ευτυχισμένη ;)
εγω λυπαμαι αυτους που την γουσταρουν.ειναι φανερο οτι κατι δε παει καλα.
αλλο λεω μεσιε...τουλαχιστον η θανου η η κουνελομανα εχουν ωραιο σωματακι...Εχεις δικιο Λουκ.
Επρεπε να μαγευομαστε απο το σεξ απηλ της Γλυκατζη-Αρβελερ. Ή μηπως της Μπακογιαννη?
H λογική του παραλόγου πάλι...Εχεις δικιο Λουκ.
Επρεπε να μαγευομαστε απο το σεξ απηλ της Γλυκατζη-Αρβελερ. Ή μηπως της Μπακογιαννη?
αλλο λεω μεσιε...τουλαχιστον η θανου η η κουνελομανα εχουν ωραιο σωματακι...
αυτη ειναι κ ασχημη και τοφαλα!