Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πιστευω οτι αν ημουν αθλητικος τυπος θα το εριχνα στο φαι, τη γυμναστικη και το τζουτζιτζου και δε θα με ενδιεφερε να γαμαω.

Ξυπνημα, 6 αυγα στο μπλεντερ με μπροκολο, τζογκινγκ, σουλατζιδικο, βαρη στο gym, κινεζικο, τζουτζιζου το βραδυ και μετα για κρεπες με τα παιδια απ τη σχολη να κουβεντιασουμε για τζουτζιτζου και MMA χλαπακιαζοντας και γελωντας με γεματο στομα. Μετα σπιτι για υπνο 10 ωρες να αναρρωσει το σωμα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Πιστευω οτι αν ημουν αθλητικος τυπος θα το εριχνα στο φαι, τη γυμναστικη και το τζουτζιτζου και δε θα με ενδιεφερε να γαμαω.

Ξυπνημα, 6 αυγα στο μπλεντερ με μπροκολο, τζογκινγκ, σουλατζιδικο, βαρη στο gym, κινεζικο, τζουτζιζου το βραδυ και μετα για κρεπες με τα παιδια απ τη σχολη να κουβεντιασουμε για τζουτζιτζου και MMA χλαπακιαζοντας και γελωντας με γεματο στομα. Μετα σπιτι για υπνο 10 ωρες να αναρρωσει το σωμα.
ποτε δεν ειναι αργα

ως πολεμικη τεχνη θελει χρονια ομως για να φτασεις σε ενα "αλφα" επιπεδο

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
δεν την πεφτω ποτε
:- :- :-
οχι εννοω κατι μεταφυσικο   σαν θεια δικη
αυτο που λες θεια δικη ειναι οι ενοχες σου, οτι και καλα κανεις κατι βρομικο.... ενοχες διμιουργουνται απο εξωτερικους παραγωντες, κοινωνια, τι θα πουν η τι θα σκεφτουν οι αλλοι και κατι τετιες πιπες :headbang:    
Τα εχω περασει και γω μανμου! Μην ΜΑΣΑΣ!!!
Ο αστεριας εχει ενα δικιο, το μουνι θελει λιγο παρακαλι για να κατσει, εκτως αν ειναι τελειως προθημο πραγμα σπανιο!!! οποιος βαριετε να προσπαθησει για <τζαμπα>μουνι παει και το πληρωνει και τελειωνει εκει η υποθεση :-*

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ποτε δεν ειναι αργα

ως πολεμικη τεχνη θελει χρονια ομως για να φτασεις σε ενα "αλφα" επιπεδο

Προκαλει παραμορφωσεις στο προσωπο και τα χερια και εγω θελω να ειμαι ωραιος για να κοζαρω τις γκομενες και να μου χαμογελανε οχι να μου ξινιζουν οπως του Ντοπα.

Το φλερτ ειναι σημαντικο στοιχειο της ζωης μου (οπως και των περισσοτερων φυσιολογικων ανδρων φυσικα). Μου δινει ενεργεια και αυτοπεποιθηση και με κραταει νεο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
:- :- :-αυτο που λες θεια δικη ειναι οι ενοχες σου, οτι και καλα κανεις κατι βρομικο.... ενοχες διμιουργουνται απο εξωτερικους παραγωντες, κοινωνια, τι θα πουν η τι θα σκεφτουν οι αλλοι και κατι τετιες πιπες :headbang:    
Τα εχω περασει και γω μανμου! Μην ΜΑΣΑΣ!!!

πιστευεις φταινε οι γονεις η οικογενεια;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Προκαλει παραμορφωσεις στο προσωπο και τα χερια και εγω θελω να ειμαι ωραιος για να κοζαρω τις γκομενες και να μου χαμογελανε οχι να μου ξινιζουν οπως του Ντοπα.

Το φλερτ ειναι σημαντικο στοιχειο της ζωης μου (οπως και των περισσοτερων φυσιολογικων ανδρων φυσικα). Μου δινει ενεργεια και αυτοπεποιθηση και με κραταει νεο.
αυτο περιμενα να μου πεις....για να σου πω γιατι δεν πας τοτε μπραζιλιαν....καλη γυμναστικη...δεν ειναι τοσο συνθετο οσο το ζιου ζιτσου...
θα σου δωσει πιο γρηγορα, τα αποτελεσματα που θες στο σωμα σου...
και δεν εχει ας πουμε τις τεχνικες χτυπηματων καρατε που εχει το ζιου ζιτσου...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το ιδιο ειναι αυτα τα δυο νομιζω. Οι παραμορφωσεις γινονται απο την τριβη με τη στολη και το δαπεδο. Δημιουργειται ενας καλος στο αυτι που μετα πρηζεται μονιμα. Cauliflower ear το λενε.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ναι πιστευω φταιει και αυτο, νταξι αναλογα και την οικογενια ετσι?! Αλλα η μεση ελληνικη οικογενια εχει εναν πατερα μπογια και μια μητερα που ευνουχιζει τα παιδια της οχι γιατι ειναι κακοι αλλα επιδη ετσι μαθανε( που να δεις και τις ποντιακες οικογενιες :grin: :grin: )

Τα παιδια ομως καποια στηγμη μεγαλονουν και το να μενουν απραγα κατιγοροντας το παρελθων ειναι η μεγαλιτερη βολεψομαλακια που μπορουν να κανουν!!!!
σορρυ για τα ορθογρ αλλα βαριεμε να διορθω :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
σε καποιες περιπτωσεις ναι, οχι αμεσα, αλλα εμμεσα....δηλαδη δεν παρεμβαιναν στις συναναστροφες του με το αλλο φυλο, αλλα γενικοτερα παρεμβαιναν στη ζωη του, δεν τον αφηναν να παρει καμια πρωτοβουλια κτλ κτλ...
εχω πολυ προσφατο παραδειγμα με γνωστο μου 40+, που ποτε του δεν εχει κανει σχεση, και νομιζω οτι δεν πρεπει να χει γαμησει και καμια περα απο πουτανες....
τον εχουν κανει τελειως βλακα, ενω ειναι καλη ψυχουλα...αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση μηδεν....που να τη πεσει αυτος και που να σταθει σε σχεση...τα μυριζονται με τη μια αυτα οι γυναικες....
εχει ξεκινησει συνεδριες με ψυχολογο και περνει και κατι χαπια κι απο ενα ψυχιατρο....και εγω οσο μπορω τον εμψυχωνω κτλ...μπας και ξεκολησει....τα τελευταια χρονια τον εχω γνωρισει και θελω να τον βοηθησω (οσο περναει απ το χερι μου)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ναι πιστευω φταιει και αυτο, νταξι αναλογα και την οικογενια ετσι?! Αλλα η μεση ελληνικη οικογενια εχει εναν πατερα μπογια και μια μητερα που ευνουχιζει τα παιδια της οχι γιατι ειναι κακοι αλλα επιδη ετσι μαθανε( που να δεις και τις ποντιακες οικογενιες :grin: :grin: )

Τα παιδια ομως καποια στηγμη μεγαλονουν και το να μενουν απραγα κατιγοροντας το παρελθων ειναι η μεγαλιτερη βολεψομαλακια που μπορουν να κανουν!!!!
σορρυ για τα ορθογρ αλλα βαριεμε να διορθω :grin: :grin: :grin:

Φιλε γαμας πολυ κοσμο εντος και εκτος σαιτ με τις αναλυσεις σου!!!! Η τον βοηθας. Δεν ειμαι σιγουρος.

Εχεις σπουδασει κοινωνιολογια;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
σε καποιες περιπτωσεις ναι, οχι αμεσα, αλλα εμμεσα....δηλαδη δεν παρεμβαιναν στις συναναστροφες του με το αλλο φυλο, αλλα γενικοτερα παρεμβαιναν στη ζωη του, δεν τον αφηναν να παρει καμια πρωτοβουλια κτλ κτλ...
εχω πολυ προσφατο παραδειγμα με γνωστο μου 40+, που ποτε του δεν εχει κανει σχεση, και νομιζω οτι δεν πρεπει να χει γαμησει και καμια περα απο πουτανες....
τον εχουν κανει τελειως βλακα, ενω ειναι καλη ψυχουλα...αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση μηδεν....που να τη πεσει αυτος και που να σταθει σε σχεση...τα μυριζονται με τη μια αυτα οι γυναικες....
εχει ξεκινηση συνεδριες με ψυχολογο και περνει και κατι χαπια κι απο ενα ψυχιατρο....και εγω οσο μπορω τον εμψυχωνω κτλ...μπας και ξεκολησει....τα τελευταια χρονια τον εχω γνωρισει και θελω να τον βοηθησω (οσο περναει απ το χερι μου)

Νταξει κι εσυ καλα τα εριξες. Πιο πολυ εμπειρικα, οχι επιστημονικα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Το ιδιο ειναι αυτα τα δυο νομιζω. Οι παραμορφωσεις γινονται απο την τριβη με τη στολη και το δαπεδο. Δημιουργειται ενας καλος στο αυτι που μετα πρηζεται μονιμα. Cauliflower ear το λενε.
ναι ισχυει αυτο αλλα συμβαινει στους αγωνιστικους πιο πολυ...εσυ θα πας για προπονησουλα....
ειχα κανει κι εγω ενα φεγγαρι, οταν ηταν ο Δημητριου στην Κυψελη...ενιωθα αρκετα καλα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Νταξει κι εσυ καλα τα εριξες. Πιο πολυ εμπειρικα, οχι επιστημονικα.
ναι βιωματικο ειναι....αλλα αν θες και επιστημονικα...και ο κλαδος της ψυχολογιας αλλα και της κοινωνιολογιας θεωρουν οτι τα ατομα πλαθωνται και περιοριζονται συναμα απο το κοινωνικο τους περιβαλλον...

εγω του συμπαρισταμαι ως παρεα...τον κοινωνικοποιω, παμε σε συναυλιες, για κανα ποτο, φαγητο, και τιποτα μπουρδελακια για να ξεμπουκωνει και να τονωνεται ο ανδρισμος του....και το βαθυτερο ψυχολογικο του κομματι το αφηνω στους ειδικους (οι οποιοι εχουν επισημανει οτι η οικογενεια του και τα βιωματα του επαιξαν το βασικο ρολο για την κατασταση του)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εφτιαξα κ εφαγα ατομικα πεινιρλι κ πιτσακια

αν ειχα γκομενα θα την ετρεχα σε ταβερνες στη δροσια μετα καφεδακι κεφαλαρι κ μετα χοτελ για να βουλωσω τις τρυπες της

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παιδια ειναι συμπτωση οτι απαντησατε ταυτοχρονα στο πρωτο ποστ; Μηπως προκειται για καλο καρμα που ερχεται να συμβουλεψει και να βοηθησει τον ντοπα; Πιστευω οτι ενεργησατε εκ μερους του ΘΕΟΥ.

ναι ισχυει αυτο αλλα συμβαινει στους αγωνιστικους πιο πολυ...εσυ θα πας για προπονησουλα....
ειχα κανει κι εγω ενα φεγγαρι, οταν ηταν ο Δημητριου στην Κυψελη...ενιωθα αρκετα καλα...

Τον Τονι Χριστοδουλου, πρωταθλητη του UFC τον ξερεις; Τον αηττητο ταγματαρχη;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
εφτιαξα κ εφαγα ατομικα πεινιρλι κ πιτσακια

αν ειχα γκομενα θα την ετρεχα σε ταβερνες στη δροσια μετα καφεδακι κεφαλαρι κ μετα χοτελ για να βουλωσω τις τρυπες της
α ρε μπαγασακο

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Φιλε γαμας πολυ κοσμο εντος και εκτος σαιτ με τις αναλυσεις σου!!!! Η τον βοηθας. Δεν ειμαι σιγουρος.

Εχεις σπουδασει κοινωνιολογια;

εχω σπουδασει ζωη :grin: ... και ακομα σπουδαζω!!!

με ποιο τροπω τους γαμαω?? :think:

:Ο Κερμιτ που  τρυπωσε? :think: :think

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Τον Τονι Χριστοδουλου, πρωταθλητη του UFC τον ξερεις; Τον αηττητο ταγματαρχη;
οχι δεν τον ξερω, δεν ασχολουμε...αλλωστε για πολυ λιγο διαστημα εκανα, ουτε χρονο...

τοτε που πηγαινα, εκει ηταν ο σοκολης...ηταν δυνατος! πρεπει εχει σταματησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom