raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
o ντοπα σου εχει προτεινει να τον παιξετε στο σκαιπ?Φερτην στο chat, να γινεται ιντερνικο ζευγαρι σαν την ροζυ και τον χασοδικη.
o ντοπα σου εχει προτεινει να τον παιξετε στο σκαιπ?Φερτην στο chat, να γινεται ιντερνικο ζευγαρι σαν την ροζυ και τον χασοδικη.
μην δει άνθρωπο να γαμαειζηλευει η χυσοκανατα γιαυτο τα λεει
Α. Και αναρωτιομουν αμα ημουν ο μονος.o ντοπα σου εχει προτεινει να τον παιξετε στο σκαιπ?
σοδομα και γομορα τυπε.. :S :S :SΑ. Και αναρωτιομουν αμα ημουν ο μονος.
Ο τσοπανης σου εχει προτεινει, τριπλετα με την κατσικα του;σοδομα και γομορα τυπε.. :S :S :S
οχι....αλλα μια φορα θυμαμαι με ειχε ρωτησει αν ειμαι κτηνοτροφος και αν εχω ζωντανα..τοτε δεν ειχε παει το μυαλο μου τι τα θελει...Ο τσοπανης σου εχει προτεινει, τριπλετα με την κατσικα του;
ο λογος που γυρισα ομως ειναι για να γαμησω κατι ρουφιανους
θυμασαι παλια που σε εβριζε χυδαια ο αρκανς και συ ποσταρες μονο μια αλβανικη σημαια;
Μου αρεσε που ελεγε στην αρχη οτι δοθηκαν εξηγησεις (ή καπως ετσι) σχεδον οτι του ζητησαν και συγνωμη.
Εννοειται οτι γυρισε στα γονατα και παρακαλωντας! Τελος παντων.... ελπιζω να μην μακροημερευσει.
καλά κρασιά μεγαλεtelika παιζει μονο ο νωντας να χαρηκε που γυρισε ο γλιτσα
ο αρχηγος μονος παντα στεκεται μπροσταρης!telika παιζει μονο ο νωντας να χαρηκε που γυρισε ο γλιτσα
@Duke Nukem