dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μαζι κ το ταλκεχει την αναγκη μας τωρα που είναι αβοήθητος...πρεπει να του δειξουμε στοργη και αγαπη...
μαζι κ το ταλκεχει την αναγκη μας τωρα που είναι αβοήθητος...πρεπει να του δειξουμε στοργη και αγαπη...
σου φτιαχνει κανα φαγακιναι αλλα είναι καλο κοριτσι
καλημερα σε ολους! γιατι δεν κανεις την διαφορα?paidia olo ta idia lete
exeis dikiopaidia olo ta idia lete
υγειηνιστης?στα αρχιδια σας, αλλα εφαγα αμυγδαλα, καρυδια, ταχινι και λιναροσπορο
θα φαω και δυο μήλα για προγευμα και βουρ για τσαρκα φυλης
πως με κοβεται
προσπαθω γενικα να μην τρωω μαλακιες....και προτιμω τροφες πλουσιες σε θρεπτικα συστατικα (βιταμινες, μεταλλα και ιχνοστοιχεία, ω3 κτλ...)υγειηνιστης?
και γω μια απο τα ιδια.... αλλα απο την ωρα που ξυπνησα εχω καπνισει 7 τσιγαρα.... λιναροσπορος κοπανιμενος η οχι ?προσπαθω γενικα να μην τρωω μαλακιες....και προτιμω τροφες πλουσιες σε θρεπτικα συστατικα (βιταμινες, μεταλλα και ιχνοστοιχεία, ω3 κτλ...)
σε σκονη, ειναι καλυτερο για το εντερο....διαφορετικα μπορεις να το μουλιαζεις και στο νερο (οχι πολυ ομως γιατι βγαζει σα βλεννα)και γω μια απο τα ιδια.... αλλα απο την ωρα που ξυπνησα εχω καπνισει 7 τσιγαρα.... λιναροσπορος κοπανιμενος η οχι ?
ξεροχυνω με υγειηνιστες μπουρδελιαριδες... γενικα να ξες ολα τα ξηροκαρπια ειναι καλο να τα μουλιαζουμε, τα <<ξυπναει>> απο τον λιθαργο τους ;)σε σκονη, ειναι καλυτερο για το εντερο....διαφορετικα μπορεις να το μουλιαζεις και στο νερο (οχι πολυ ομως γιατι βγαζει σα βλεννα)
συνηθως το τρωω σε κατσικισιο γιαoυρτι με καρυδια και μειξη απο beries
ναι το χω ακουσει, οπως επισης οτι ειναι πιο ευπεπτα....και εννοειται αψητα....ξεροχυνω με υγειηνιστες μπουρδελιαριδες... γενικα να ξες ολα τα ξηροκαρπια ειναι καλο να τα μουλιαζουμε, τα <<ξυπναει>> απο τον λιθαργο τους ;)
οταν νιωσεις πραγματικα ετοιμος, δοκιμασε το...γαμωτο δεν εχω το ψυχικο σθενος να κοψω το γαμοτσιγαρο... :-
προς Ντοπασαν χεσμενος λιναροσπορος
...θελω και την γνωμη του Κερμιτ