dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Εχω τεραστια αναγκη πιπα αλιονας
ρουφο-κωλαδα παιζει?
Εχω τεραστια αναγκη πιπα αλιονας
ρουφο-κωλαδα παιζει?
ετσι λενε
αλλα εμενα μονο κατι απαλα περασματα με την υπεροχη γλωσσα της
κ ειμσι κ πεντακαθαρος
θα της την μπω αν παω
νταξει καταλαβαμε ... :S
Ντιμιτς τι προσοντα χρειαζονται για να γινεις τραγουδιστης ντεθς μεταλ;
βασικα να εχεις την καταλληλη φωνη για το ειδος κ γερο στομαχιΝτιμιτς τι προσοντα χρειαζονται για να γινεις τραγουδιστης ντεθς μεταλ;
ειχαν βγαλει Βινυλιο αυτοι απο unisound....rip..Πηγ να παρω σε cd to album των selefice kξεκινα απο 50 γιουρα
Where is the heaven
βασικα να εχεις την καταλληλη φωνη για το ειδος κ γερο στομαχι
(κ για μενα να εχεις κ μια Α σκηνικη παρουσια κ οχι να εισαι σαν χεσμενος ιπποποταμος ,αλλα τεσπα)
βασικα να εχεις την καταλληλη φωνη για το ειδος κ γερο στομαχι
(κ για μενα να εχεις κ μια Α σκηνικη παρουσια κ οχι να εισαι σαν χεσμενος ιπποποταμος ,αλλα τεσπα)
ειχαν βγαλει Βινυλιο αυτοι απο unisound....rip..
πρεπει να τραγουδας απο το στομαχι κ ΟΧΙ χρησιμοπιωντας το λαρυγγι γτ σε κανα χρονο θα χασεις την φωνη σουΟταν λες γερο στομαχι εννοεις μεταφορικα ή πρεπει να εισαι χοντρος για να βγει σωστα η φωνη; Πως επιλεγουν; Στελνεις κασετες με βρυχηθμους σε συγκροτηματα; Και κυριως τι λεφτα εχει η ολη υποθεση;
πρεπει να τραγουδας απο το στομαχι κ ΟΧΙ χρησιμοπιωντας το λαρυγγι γτ σε κανα χρονο θα χασεις την φωνη σου
θυμαμαι το ελεγε κ ο νικ Χολμς απο paradise lost.ειναι σημαντικο..δεν εχει να κανει με φαγοποτι κ κιλα
για τα αλλα που ρωτας δεν ξερω μαν,εγω κιθαριστας ειμαι.
ενδιαφερεσαι για φωνη>?
ονομα?Με ειχαν βαλει να τραγουδησω κατι φιλοι μου που ειχαν συγκροτημα πριν πολλα χρονια και μου ειχε μεινει η απορια. Επαιζαν ντερθ μεταλ με ελληνικο στιχο.
Με ειχαν βαλει να τραγουδησω κατι φιλοι μου που ειχαν συγκροτημα πριν πολλα χρονια και μου ειχε μεινει η απορια. Επαιζαν ντερθ μεταλ με ελληνικο στιχο.