brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.212
- Πόντοι
- 2.606
κουζινα κα αρμεγμα προβατακουζινάκιας ?
κουζινα κα αρμεγμα προβατακουζινάκιας ?
ηταν μια που τον ειχε ξεμυαλισει από παλια...μαλλον τον τυλιξε....μαλλον παντρευτηκε
τυπε εχει βαλθει να σε χωρισει ο νιπλης απ το γκομενετο:-* :-* :-*
εχει λυσσαξει ότι είναι μπαζο το πουλακι μου... :'( :'( :'( :'(τυπε εχει βαλθει να σε χωρισει ο νιπλης απ το γκομενετο
τυπε πεστου οτι αμα βαλεις φωτο στο θρεντ με τις γκομενες μας θα πιρφορισει ολο το σαιτ κι ο λιλας μαζιεχει λυσσαξει ότι είναι μπαζο το πουλακι μου... :'( :'( :'( :'(
καλα κοψε κατι και συ....τυπε πεστου οτι αμα βαλεις φωτο στο θρεντ με τις γκομενες μας θα πιρφορισει ολο το σαιτ κι ο λιλας μαζι
ενταξει θα πιρφορισει μονο ο λιλαςκαλα κοψε κατι και συ....
εχει λυσσαξει ότι είναι μπαζο το πουλακι μου... :'( :'( :'( :'(
τυπε πεστου οτι αμα βαλεις φωτο στο θρεντ με τις γκομενες μας θα πιρφορισει ολο το σαιτ κι ο λιλας μαζι
τυπε του γαμησες την ψυχολογια τωρα :Sαμα βαλει φωτο απο το μπαζετο αυτη θα ειναι και η ταφοπλακα του σαιτ τυπε
πηγες μπαρακια εψες?
πηγες μπαρακια εψες?
γιατι?νομιζα θα περασει να σε παρει ο πουσι βαγκον...
γιατι?νομιζα θα περασει να σε παρει ο πουσι βαγκον...
σπιτι τυπε...δεν είναι να την πολυκυκλοφορεις ετσι όπως είναι η καημενηπες εσυ που εκανες τον μαλακα χθες με την δικιά σου
ηταν μια που τον ειχε ξεμυαλισει από παλια...μαλλον τον τυλιξε....
http://[URL unfurl="true"]www.funnybook.gr/public/images/content/1391083596-poutarnaki.png[/img[/URL]]
[/quote]θα σε σκισω την σουφρα ρε μουνακι
εισαι πλήρως απαξιωμενος...ουτε τον κρεμπιε μου δεν σου χαραμιζωθα σε σκισω την σουφρα ρε μουνακι