Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
α και πληροφοριακα εγω μπηκα χτες,μπορουσα να χα μπει και προχτες και παραπροχτες και πριν εναν μηνα πχ δεν ημουν αποκλεισμενος
τσομπανη θα με μνημόνευε ις αμα φύγω η θα λες ήμουνα φυρα ; :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
παλια ειχε δυναμη και κυρος και εισασταν ολοι σουζα μπροστα του...τωρα που εγινε ενα με το χωμα, ενα σκουπιδι, ενας τελειωμενος, ενας παρακατιανος, ενας αποκληρος,τον πατατε σαν σκουληκι...μονο αγαπη σαυτο το σαιτ  :grouphug:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλια ειχε δυναμη και κυρος και εισασταν ολοι σουζα μπροστα του...τωρα που εγινε ενα με το χωμα, ενα σκουπιδι, ενας τελειωμενος, ενας παρακατιανος, ενας αποκληρος,τον πατατε σαν σκουληκι...μονο αγαπη σαυτο το σαιτ  :grouphug:
έτσι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οταν ειναι κατω ο αλλος πρεπει να του δωσεις μια, να παει ακομα πιο κατω. Δεν επιβιωνεις αλλιως στο τσατ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Οταν ειναι κατω ο αλλος πρεπει να του δωσεις μια, να παει ακομα πιο κατω. Δεν επιβιωνεις αλλιως στο τσατ.
τυπε στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν παει πιο κατω...το πολυ πολυ να τον γυρισουμε αναποδα, να τον κατουρησουν και απ την αλλη...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πωλείται Piaggio Beverly 350IE

Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.

Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Τσομπανη ελα στο θρεντ των ραμολι να γελάσουμε  :grin:

Parakmiakos

Σεβαστός