Επισκέπτης
για τα μηνυματα στο μυστικο λεω ζαβαρα
που την ζαλλισε την κοπελα και τον εκανε μπλοκ
εκει εκανα λαθος,το παραδεχθηκα και λυθηκε το θεμα.
εκει εκανα λαθος,το παραδεχθηκα και λυθηκε το θεμα.
ας το λυσει η κοπελα το προβλημα αγαπητε πουσι μη ερεθιζεις τα νευρα σου... απλα ο μπιανκο μας ειναι λιγο εκφραστικος παραπανω απο το κανονικο...
οσο να 'ναι....
ολοι μας εχουμε αρνητικα σημεια.
οταν ειδα το ρητο κατω απο το ονομα σου,θυμηθηκα τον μαλακα που σου ελεγα.
νομιζω καταλαβες ποιον λεω....
καταλαβα...ναι.. ο ανθρωπος για τον ανθρωπο ειναι λυκος... αυτο σημαινει ...
εγω καταλαβα οτι θα μου στειλεις με το σκεπτικο οτι εγω δεν εχω αναστολες να τα βγαλω στη φορα
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος.....
Καλώς τον πιστό μιμητή του Πίκη.
Καλώς τον πιστό μιμητή του Πίκη.
μπιανκο ολοι ειμαστε κλωνοι περικοκλαδες... κτλ θερμοκηπιο γιναμε εδω μεσα... ολοι ειναι original.... και εμεις οι δευτερες...
λες να βρηκα και εγω τον κλωνο μου?
μην απορεις για τιποτα.....
μπιανκο ολοι ειμαστε κλωνοι περικοκλαδες... κτλ θερμοκηπιο γιναμε εδω μεσα... ολοι ειναι original.... και εμεις οι δευτερες...
τυπε θες να αναλαβω συνηγορος υπερασπισης σου να τους γαμησω ?A και κατι ασχετο.
Οι εμμονικοι κακομοιροι που ασχολουνται μαζι μου διαρκως χωρις να τους δινω σημασια, απλως με διασκεδαζουν.
Το κακο ειναι οτι αρχιζουν και ασχολουνται και με αλλα παιδια που δεν τους φταινε τιποτα, μονο και μονο επειδη επισημαινουν τις ανοησιες τους.
Κριμα.
Καποιοι δεν σεβονται καν την ηλικια τους.
Δηλαδή δεν έχετε λογκάρει ποτέ στον παρόντα με άλλο λογαριασμό-προφίλ;
εσυ επιμενεις ακομα.... εκει ..το χαβα σου
Ενα ναι ή ένα όχι, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο.
οχι δενε χω μπει στο σαιτ με αλλο προφιλ .<το χω πει 200 φορες> ...απλα γιατι δεν εχω και δεν υπαρχει λογος να εχω 2 δεν ειμαι καταζητουμενη.... απο οτι βλεπεις εχω το θαρος της γνωμης μου.....