Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
λεω να στολισω κανα προβατο φετος..... :zfuck: :zfuck:
χμ βαφτου κοκκινη τη μυτουλα βαλε και συ τη στολη του σαντα που σου ταιριαζει χοντρομπαλακο :birdman: εγω θυμασε τι δωρο σου ζητησα :grin:

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πριν 2 εβδομάδες περίπου έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ ξανά δεν είχα αισθανθεί. Αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία που απευθυνόταν σε γυναίκες και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω... Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

-Γεια ! Απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

-Γεια ! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον ... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα !!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο .. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται....;

-Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με τετοιους γκει ρεσεψιονιστ που εχουν ολα τα χοτελια δεν μου κανει εντυπωση.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μου τη σπάει αυτό με το γλυκό που δίνουν στη γιορτή......ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη μαλακία σταματήστε την....άμα δεν κεράσεις σε λένε γαϊδούρι,αγενή,κτλ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ελπίζω ο Παπανδρέου να τις καταργήσει.... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε παιδιά μου τη σπάει αυτό με το γλυκό που δίνουν στη γιορτή......ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη μαλακία σταματήστε την....άμα δεν κεράσεις σε λένε γαϊδούρι,αγενή,κτλ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ελπίζω ο Παπανδρέου να τις καταργήσει.... ;)

Αφου  εσυ  δεν κανειs  γιορτη....γιατι  σε στεναχωρει????

Επισκέπτης
Αφου  εσυ  δεν κανειs   γιορτη....γιατι  σε στεναχωρει????

Μου έχει μείνει από το σχολείο που τα άλλα παιδιά κέρναγαν γλύκα και έλεγα....έλεος,τι τους μαθαίνουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ οι γονείς τους,ότι το να κερνάς είναι υποχρέωση,κτλ :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Μου έχει μείνει από το σχολείο που τα άλλα παιδιά κέρναγαν γλύκα και έλεγα....έλεος,τι τους μαθαίνουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ οι γονείς τους,ότι το να κερνάς είναι υποχρέωση,κτλ :jerking:
αφου εσυ γιορταζεις 15 αυγουστο ποτε δεν ειχες τετοιο προβλημα :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ειναι υποχρεωση......Ευχαριστηση ειναι

Επισκέπτης
αφου εσυ γιορταζεις 15 αυγουστο ποτε δεν ειχες τετοιο προβλημα :grin:

Λάθος

ΜΑΡΙΟΣ (Μάριος, Μαριος) 13 Μαρτίου

Εγώ είμαι κανονικός Μάριος και γιορτάζω Μάρτιο.....δεν είμαι γιαλαντζί για να γιορτάζω 15αυγουστο :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Stories

Νέο!