Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
οφειλω να συγχαρω κ τον Πακιστανο (ακα ολντ ντεβιλ)  :orchestra: για την αρρωστη επιλογη αλμπουμ που μου εκανε....τελικα ειναι αψογο αλμπουμ ,απο τοτε το χω ακουσει κανα 3-4 φορες....

:huh:
το τελευταιο paradise lost  μου αρεσε

τα φωνιτικ α με χαλαν λιγο αλλα η μουσικη σουπερ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οφειλω να συγχαρω κ τον Πακιστανο (ακα ολντ ντεβιλ)  :orchestra: για την αρρωστη επιλογη αλμπουμ που μου εκανε....τελικα ειναι αψογο αλμπουμ ,απο τοτε το χω ακουσει κανα 3-4 φορες....

ναι είναι πολύ ωραίος δίσκος  :hi:
διάβασα ότι τα μέλη είναι από πολύ γνωστά group αλλά είναι κρυψίνες και δεν λένε ονόματα  :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πολύ κρίμα.

Ειλικρινά κάτι που θα γούσταρα πολύ αν ζούσα στην Αγγλία είναι οι λέσχες ανδρών.
Να πηγαίνω σε μια τέτοια όπου θα είναι όλοι άνδρες και οι σερβιτόροι και απλά θα πίνουμε καφέδες/ουίσκια/κονιάκ θα διαβάζουμε εφημερίδες και θα συζητάμε πολιτικά, θα παίζουμε σκάκι , χαρτιά κτλ

χωρίς να υπάρχουν γυναίκες για να γίνει ο χώρος μπουρδέλο , όπως γίνονται όλα τα θέματα εδώ μόλις μπουν γυναίκες ...

Σύμφωνα με την Ελληνική &*%$#@$^& νομοθεσία κάτι τέτοιο απαγορεύεται λέει !!!!!

Γι'αυτό είμαστε για τον πούτσο ...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πλεον μου ανηκεις

μικρο και σιχαμενο ναυαγιο

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:sunglasses: εισαι χαμενος απο χερι  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
χμ... "η συμπεριφορά "όχι" που σημαίνει "ναι", απλώς αργεί ν' ανοιχτεί η γυναίκα" αφορά περισσότερο τις χαζο-ελληνίδες... και η αντίδρασή μας εξαρτάται από τον τόπο που βρισκόμαστε και τον χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας...
π.χ. σ'ενα club με δεκάδες μουνάκια γύρω μας για παιχνίδι... είναι άσκοπο να χάνουμε όλο το βράδυ μας για να ρίξουμε μία! Αντίθετα η κορυφαία τακτική είναι αν μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία του μαγαζιού...
Μου έχει τύχει να πάω σε πολύ γνωστό μεγάλο club συνοδευόμενος και με παρέα για φαγητό... ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με τα μάτια με άλλη γκόμενα διπλανού τραπεζιού (την οποία και πήρα αργότερα στην τουαλέτα) και ταυτόχρονα έκανα και τις βόλτες μου για να ξεμουδιάσω και φυσικά να φλερτάρω στην άλλη μεριά του μαγαζιού (τελικά καμάκωσα κι άλλη γκόμενα και γαμηθήκαμε μέσα στο αμάξι μου στο πάρκινγκ λίγο πριν φύγουμε) ενώ στον γυρισμό η αρχική γκόμενα που πήγαμε στο μαγαζί μ' ευχαριστούσε για το πόσο ωραία πέρασε και με καλούσε από το σπίτι της για ένα ακόμα ποτό... (φυσικά πήγα και την κέρασα χύσι) !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom