Επισκέπτης
που φιληθήκατε?to βραδυ στον υπνο μου ειδα τον παντελιδη να μου τραγουδαει τυχαια γνωριστηκα τυχαια φιληθηκαμε :S :S
που φιληθήκατε?to βραδυ στον υπνο μου ειδα τον παντελιδη να μου τραγουδαει τυχαια γνωριστηκα τυχαια φιληθηκαμε :S :S
που φιληθήκατε?
κι εγω στενοχωρηθηκαετσι λεει το τραγουδι
κι εγω στενοχωρηθηκα
στον εβρο εμαθα ποιος είναι ο παντελιδηςπαταω γκαζι δυνατα βαζω τσιγαρο κ φωτια μα να το αναψω κοριτσακι μου δεν προλαβα
στον εβρο εμαθα ποιος είναι ο παντελιδης
καλοκαιρι του 12
to βραδυ στον υπνο μου ειδα τον παντελιδη να μου τραγουδαει τυχαια γνωριστηκα τυχαια φιληθηκαμε :S :S
χαμος, μπορει να μιλας και με κλωνο σου και να μην το χεις παρει χαμπαρι, οπως εχει γινει πλεον η φασηπολλοι κλωνοι ρε παιδια
κανεις τιποτα παιχτη; ;h παιρνεις μοναχα δουλεια για το σπιτιΠαω γκαζι. Θα γινει χαμος.
ελα αγορινα
τι λεει τρελε μουελα αγορινα
τιποτα μαν, αλλο ενα σαββατο μεσα...αν και ειχα προταση για επισκεψη σε σπιτι φιλικο....αλλα νιωθω λιγο βαρυς, οποτε το γειωσα (αλλο που δεν ηθελα δηλαδη)τι λεει τρελε μου
νοσταλγω την ελληνικη θαλασσα και ουρανοτιποτα μαν, αλλο ενα σαββατο μεσα...αν και ειχα προταση για επισκεψη σε σπιτι φιλικο....αλλα νιωθω λιγο βαρυς, οποτε το γειωσα (αλλο που δεν ηθελα δηλαδη)
εσυ τα νεα σου
ο ντοπα που ειναι?
νοσταλγω την ελληνικη θαλασσα και ουρανο
τυπε μολις σε σκεφτηκα, εμφανιστηκες...τηλεπαθεια...παιζει κατι δυνατο μεταξυ μας