dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Δημητρη Καζακη?Υποστηριζω εθνικη λυση στα διλληματα της Ελλαδας. Ψηφιζω εθνικιστικα λαικα κομματα.
Δημητρη Καζακη?Υποστηριζω εθνικη λυση στα διλληματα της Ελλαδας. Ψηφιζω εθνικιστικα λαικα κομματα.
γραψε ρε ναυαγιο...
αιντε λεμε...
μπρρρρρρρ κιτσ κιτσ..
αντε ρε καθυστερημενε....
γραψε κ αλλα
δεν εχω κατεβασει κ τιποτα να δω απο το πιρατε οποτε πρεπει να περασει η ωρα...
να μας πεις γτ εκλαιγες Φυλης
να μας πει αν σε γαμανε στον φουρνο ...
να μας πεις γτ επαιξες τα φραγκα σου στο καζινο κ δεν εχεις να φας ουτε μια τυροπιτα διακονιαρη
σιγα μην αναψα απο σενα...ειχα καιρο να τραμπουκισω καθυστερημενους κ ηθελα λιγο να βρω την φορμα μου....καλα ο παρακμα ειναι γνωστο ναυαγιο,αλλα εσυ εισαι καινουργιο φρουτο κ θες σπεσιαλ μεταχειριση.
στα τσακιδια κ συπαω συγγρου να γαμηθω για να βγαλω λεφτα.
θα δεχτω ολα οσα λες βλαχο τυροκασελα για τα μελη που εχετε παρει παραμαζωμα με ραδιο αρβυλα τοσα χρονια
αν γραψεις αναλυτικα. δηλαδη αν εχεις αρχιδια με λιγα λογια.
εσυ γλυκια μου ησουν το οχημα να φτασω στον μπιλυ κι ο μπιλυ το οχημα να φτασω εκει που θελω.
ρε μαλακες δεν μπορειτε να τα βαλετε μαζι μου, χωνεψτε το.
θα σας βασανισω μεχρι να βρω αυτον που θελω. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!
την κανω...παρακμα περιμενε......ερχομαι.
μονιμως...ακομη γραφεις απο το Πακιστανικο νετ?θα περιμενω τον παρακμα να παμε για πορνιασμα, καπου γαμαει τωρα.
ντιμιτς θα δωσεις κανενα ευρω να παρω φαρμακα;
ξεμεινα ο πουστης.
εγω που δεν ειμαι επαγγελματιας κ εχω να σηκωθω το πρωι,φευγω γτ σε βαρεθηκαουτε η δικη μου απαντηση παιζει ρολο βλαχο. ειναι δυνατον να ρωτας αφου ξερεις οπως λες;
τι θα γινει τωρα; θα γραψεις τιποτα η κοτεψες;
θα ρισκαρεις; εγω ειμαι επαγγελματιας, εσυ;
μου κλανεις μια μαντρα αρχιδια ρε μαλακα...κ συ κ η αλλη η πουστρα μαζι...Βλαχο ντιμιτς παρε τις αρχιδαρες μου και να ετοιμαζεσαι να σε παρω πολυ γερη παρτουζα.
παω να γαμηθω τωρα, εξκιουζε μουα.
ξυσ τα αρχιδια σου καημενεσε εχω μπανισει που εβριζες τον μεγιστο ξιλνικ ρε σκουληκι.
απορω πως σε εχουν κανει τιμημενο και σου εδωσαν αυτον τον ποθητο τιτλο που αλλοι αναζητουν
αλλα υπαρχει απαντηση. στο γαμοχωρι σου γαματε προβατα
οποτε η ημερησια ενημερωση για προβατα αξιζει.
θα με δεις ντιμιτς και θα τριβεις τα ματια σου επειδη γουσταρεις να στο βαλω.
καποια στιγμη θα με δεις λοιπον και θα συζητησουμε ομορφα. να εισαι σιγουρος.
γραψε οτι γουσταρεις επιτελους με ολες τις λεπτομερειες. με ολους τους συμμετεχοντες.
γινε ανδρας μωρη γαμημενη πορδη. θα σπασεις ρε μαλακα οπως ολοι εδω μεσα.
ηδη χτες εκτροχιαστηκες. :-* :-*
εγω ειμαι ευλυγιστη πουτανα, σαν το καλαμι.
Κατσε τωρα κ δουλεψε στον φουρνο με σκυφτο το κεφαλακι σαν γκασταρμπαιντερ που εισαι να μαζεψεις κανα φραγκο να χεις ρευμα στο σπιτι για να μπορεις να χεις κ νετ...γτ σε εχει φαει το Πακιστανικο νετ να σερφαρεις με την ωρα...
οχι ρε μαν,ουτε καν...απλη συμπτωση η λεξη....μπήκα τυχαία και το είδα..
δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θα σε έβριζα ποτέ έτσι εγώ :o (με κλώνο )
άκου και το καινούργειο megadeath btw