Arturo Tetake
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΦΕΡΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΧΥΜΜΕΝΗ ΣΤΡΑΒΟΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!
Η ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ Η ΤΙΠΟΤΑ !!!
αυτος ειναι δικος μου.
ΦΕΡΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΧΥΜΜΕΝΗ ΣΤΡΑΒΟΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!
Η ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ Η ΤΙΠΟΤΑ !!!
σε γαμω κ χυνω,λες να παχυνω?θες να πω για αυτούς που σου ρίχνει ο μπίλλυς? θέλεις
όντως ρε καθίκι να ανοίξω το βρωμόστομα μου ???
θες να σου πω αυτά που μου είχε πει ο " άλλος " για αυτά που
κάνατε στα σινεμά με τον Βασιλάκη ?
παρακμιακε παιζει να εισαι το μεγαλυτερο σχιζοφρενικο ναυαγιο που περασε ποτε απο το σαιτ...εσυ κ η αλλη η πουστρα που εκλαιγε στην φυλης.
γραψε κ αλλα ρε παπαρα καραγκιοζη
θελω το γουνακι σου
γραψε ρε ναυαγιο να γελασουμε
ο μπιλις οφειλει να μπει και να δωσει απαντησεις...να κλεισει στοματα, αν βεβαια μπορει...καποτε "ελυνε και εδενε" εδω μεσα....πως κατεληξε ετσι??
να καθεται και να ζηταει σαν μικρο παιδακι απ τον αντι προστασια και οτι θα παει στους τσος...πρωτακουστα πραγματα για τον βιλι που ηξερα......ΕΚΤΟΣ κι αν προκειτε για φωτοσοπιαρισμενο μνμ
ρε μαλεα,κατσε να τον βγαλω απο την τσεπη του μπουφαν που τον εχω προχειρο ναουμεΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΚΙΠΟΥ ?
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ???????????????????
ΔΩΣΜΟΥ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!
κατσε εσυ στα αυγα μωρη κλαψιαρα πορνηο μπιλυ εσπασε,τωρα θα σπασει κι η φιλη του η βλαχα.ολοι σπανε εδω μεσα.
μονο εγω δεν σπαω.
ρε μαλεα,κατσε να τον βγαλω απο την τσεπη του μπουφαν που τον εχω προχειρο ναουμε
βλακα
ηλιθιε
παρακμιακε κ ξυσ τα αρχιδια σου ναυαγιο
ρε μαλεα,κατσε να τον βγαλω απο την τσεπη του μπουφαν που τον εχω προχειρο ναουμε
βλακα
ηλιθιε
παρακμιακε κ ξυσ τα αρχιδια σου ναυαγιο
βγαλε τον απο τον κωλο σου λοιπον.
εισαι χιπστερ?θελεις να πω για τα πουστριλικια σου ρε μλκ με το βασιλη συνεχιζεις ? ε? Ε? συνεχιζειε ρε?Ε ?
αφου χεσω εσεναβγαλε τον απο τον κωλο σου λοιπον.
εισαι χιπστερ?
πουστρακο παντως εισαι...πες μας φια το Φ99 τους ακα κρεμπιεδες να γελασουμε
ο διμακος δεν καταλαβαινει χριστο....ο μπιλυ εσπασε,τωρα θα σπασει κι η φιλη του η βλαχα.ολοι σπανε εδω μεσα.
μονο εγω δεν σπαω.
σε βαρεθηκα ηδη ρε ναυαγιο....γραψε ομως γτ βαριεμαι να βριζω αλλοτι να πω ρε μλκ για τα χαλια σου ?
ειχες πει οτι θα γραψεις κριτικη για το κρεμπιεδωμα που εφαγε η σαπιοκωλαθρα σου εκει μεσα
ο διμακος δεν καταλαβαινει χριστο....
ατομα που βγαινουν στα δαση με τσεκουρια να τα φοβασαι...