Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πιτσανα παραγγειλω πιτσα η σουβλακια;
Πιτσανα παραγγειλω πιτσα η σουβλακια;
να παραγγειλω πιτσα η σουβλακια;
eixa ναι
μια μου ελεγε για τα ακοπατα γαμησια με τον γκομενο της
εδω δεν πουλαω την ψυχη μου σε ελλεεινιδα για να γαμησω ρε τυπε, θα την πουλησω για να φαρμακωσω;Aν είχες πουλήσει την ψυχή και το κορμί σου σε μια ελλεινιδα τώρα θα έτρωγες μακαρονια απο τα χεράκια της
παιδες θα ρωτησω κατι ασχετο (μη κραξετε ειμαι νεος εδω).που μπορω να δω τα μηνυματα που μου εχουν στειλει?ψαχνω και δεν μπορω να καταλαβω
υπαρχει περιπτωση να μην ερχονται?γιατι εκει δεν γραφει τιποταπάνω αριστερά δίπλα από το όνομα σου
υπαρχει περιπτωση να μην ερχονται?γιατι εκει δεν γραφει τιποτα
sorry που σε πριζω ρε φιλε αλλα περιμενω κατι τηλ απο ενα φιλο εδω και δεν εχουν ερθει ενω αυτος τα εχει στειλει.μπορεις να μου στειλεισ ενα μηνυμα ασχετο οτι να'ναι να δω?ευχαριστωόχι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρχονται
Στα κοκτεηλαδικα παιζει πολυ μουνι
Παλι κοτσανα ειπες μικρε.παντού παίζει πολύ μουνί τύπε
το θέμα είναι ο καθένας με τι παίζει ;)
Παλι κοτσανα ειπες μικρε.
μαν γραψτα ολα στα @@ σου Κανε καμακι αβερτα κουβερτα συναιχεια κανε λιγη γυμναστικη δινει αυτοπεποιθηση πιστεψε στον εαυτο σου και ολα θα πανε μια χαρα μην στεναχωριεσε αλλοι δεν εχουν ποδια και χερια και εσυ στεναχωριεσε για μια γκομενα προσπαθησετο μονος σου πιστεψε στις δυναμεις σου το μουνι θα ερθει πανο απο ολα να εισαι εσυ καλα Να γελας να κανεις χαβαλε με ευγενικο τροπο αυτο το γουσταρουν απο τα πιο τσιμπουκια μεχρι τα πιο μπουμπουκια ακομα και σε τσιμπουκι γκομενα να φερεσε ευγενικα ασχετως αν θα γαμησεις στο πις φιτιλι Μην μασας ολοι εδω μεσα για εναν και ενας για ολους ειναι καλοκερι κανε λιγι γυμναστικη πιες καμια ρετσινα με μετρο με φιλους κτλ αν δεν εχεις φιλους να βγαλεις μιλα για να σε δουν να σε ακουσουν η ζωη ειναι πολυ μικρη για στεναχωριες ασιμαντες η μη απο την στιγμη που δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε για να αλλαξουμε κατι που δεν μπορει να γυρισει η οχι κοιτα μπροστα χαμογελα κανε χαβαλε αλλα βαζε το μυαλο να δουλευει να εχεις εγκρατεια το πολυ βλαπτει ας ειναι και Υγεια και καλη καρδια μην μασας το μπουρδελα κομ ειναι εδω ειμαστε ολοι 1 και ενας ολοι χαβαλε αδερφε ειναι το αλατι τις ζωης ειμαι μαγειρας και χωρις αλλατι κανεναν φαγητο δεν τρωγεται ετσι και η ζωη χωρις πλακα και χαβαλε ειναι κουκλα πίσω απο βιτρινα καταστηματος
Την καληνύχτα μου σε όλα τα βασάνια
δεν λεγονται αυτα εδω μεσαΖορεν τι έκανες σήμερα φίλε μου ?
πηγες στα μπαρακιαeixa ναι
μια μου ελεγε για τα ακοπατα γαμησια με τον γκομενο της