Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Aν είχες πουλήσει την ψυχή και το κορμί σου σε μια ελλεινιδα τώρα θα έτρωγες μακαρονια απο τα χεράκια της
εδω δεν πουλαω την ψυχη μου σε ελλεεινιδα για να γαμησω ρε τυπε, θα την πουλησω για να φαρμακωσω;
ρε ντιλιβερυ και παλι ντιλιβερυ

euthimis13

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες θα ρωτησω κατι ασχετο (μη κραξετε ειμαι νεος εδω).που μπορω να δω τα μηνυματα που μου εχουν στειλει?ψαχνω και δεν μπορω να καταλαβω

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
παιδες θα ρωτησω κατι ασχετο (μη κραξετε ειμαι νεος εδω).που μπορω να δω τα μηνυματα που μου εχουν στειλει?ψαχνω και δεν μπορω να καταλαβω

πάνω αριστερά δίπλα από το όνομα σου  :dancing:

euthimis13

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
όχι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρχονται  :think:
sorry που σε πριζω ρε φιλε αλλα περιμενω κατι τηλ απο ενα φιλο εδω και δεν εχουν ερθει ενω αυτος τα εχει στειλει.μπορεις να μου στειλεισ ενα μηνυμα ασχετο οτι να'ναι να δω?ευχαριστω

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ζορεν τι έκανες σήμερα φίλε μου ?  :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
μαν γραψτα ολα στα @@ σου :) Κανε καμακι αβερτα κουβερτα συναιχεια κανε λιγη γυμναστικη δινει αυτοπεποιθηση πιστεψε στον εαυτο σου και ολα θα πανε μια χαρα μην στεναχωριεσε αλλοι δεν εχουν ποδια και χερια και εσυ στεναχωριεσε για μια γκομενα προσπαθησετο μονος σου πιστεψε στις δυναμεις σου το μουνι θα ερθει πανο απο ολα να εισαι εσυ καλα :) :) :) :) Να γελας να κανεις χαβαλε με ευγενικο τροπο αυτο το γουσταρουν απο τα πιο τσιμπουκια μεχρι τα πιο μπουμπουκια ακομα και σε τσιμπουκι γκομενα να φερεσε ευγενικα ασχετως αν θα γαμησεις στο πις φιτιλι :) :) :) :) Μην μασας ολοι εδω μεσα για εναν και ενας για ολους :) ειναι καλοκερι κανε λιγι γυμναστικη πιες καμια ρετσινα με μετρο με φιλους κτλ αν δεν εχεις φιλους να βγαλεις μιλα για να σε δουν να σε ακουσουν η ζωη ειναι πολυ μικρη για στεναχωριες ασιμαντες η μη απο την στιγμη που δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε για να αλλαξουμε κατι που δεν μπορει να γυρισει η οχι κοιτα μπροστα χαμογελα κανε χαβαλε αλλα βαζε το μυαλο να δουλευει να εχεις εγκρατεια το πολυ βλαπτει ας ειναι και  :zfuck: :) :) :) :) Υγεια και καλη καρδια μην μασας το μπουρδελα κομ ειναι εδω ειμαστε ολοι 1 και ενας ολοι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  χαβαλε αδερφε ειναι το αλατι τις ζωης ειμαι μαγειρας και χωρις αλλατι κανεναν φαγητο δεν τρωγεται ετσι και η ζωη χωρις πλακα και χαβαλε ειναι κουκλα πίσω  απο βιτρινα καταστηματος :) :) :) :) :) :) :) :)

Μπραβο ρε Χρηστος εχεις χρυση καρδια!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Την καληνύχτα μου σε όλα τα βασάνια  :grin: :grin: :grin: