noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
οι φιλες μιας πρωην μου οταν βλεπαν κανα καλο γκομενο, λεγαν ωραιος πουτσος
Και η δικιά σου το ίδιο έλεγε όταν δεν ήσουν μπροστα
οι φιλες μιας πρωην μου οταν βλεπαν κανα καλο γκομενο, λεγαν ωραιος πουτσος
εμενα αν δεν μου φερουν το πιατο δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω τον χαχα χαζογαμπρουλη....δεν εχω υπομονη για τετοια πλεον κι κυριως εχω σιχαθει πραγματα και καταστασεις....Οι ζάβλακες έχουν ξαδέρφες που τους κάνουν τα κονέ.
Οι υπόλοιποι πρέπει να παλεύουμε σκληρά για το φαγητό μας
απ το σχολειο....φιλος απο τον στρατο?
απ το σχολειο....
απ το στρατο δεν κρατησα γιατι τα περισσοτερα αλανια που εκανα ηταν απο σαλονικα και λαρισα....ενας που ηταν απο αθηνα πεθανε :S
εμενα αν δεν μου φερουν το πιατο δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω τον χαχα χαζογαμπρουλη....δεν εχω υπομονη για τετοια πλεον κι κυριως εχω σιχαθει πραγματα και καταστασεις....
αν φτασω να κανω καμια κινηση αυτη θα ειναι ακραια...κατευθειαν στο ψητο...(θες να σου γλυψω το μουνι και τετοια, κι οτι γινει)
μπροστα μου οχι γιατι την εκραζα...γενικα δεν μ αρεσει να βριζουν οι γυναικεςΚαι η δικιά σου το ίδιο έλεγε όταν δεν ήσουν μπροστα
απο ζαμπον... αλανι απο ν. λιοσια... κατα βαθος καλη ψυχουλα....pos pethane
απο ζαμπον... αλανι απο ν. λιοσια... κατα βαθος καλη ψυχουλα....
πραγματικα στεναχωρηθηκα γι αυτον
ετσι....δεν ειχε γονεις και ζουσε με τη γιαγια του...δυσκολη περιπτωση....στο στρατο μπαφους και χαπια κτλ...μετα με τα μουτρα στη ρουχλα.....μονος του εβγαλε τα ματια του φιλαρακο
γτ πιστευεις δεν εχω γκομενα
δεν εχει μπαρακια με το γκομενετοαντε ρε μαλακες τι του λετε του παιδιου...δεν εχει γκομενα γιατι ειναι ναυαγιο...τον κοροιδευτε μες στα μουτρα του...
αντε ρε μαλακες τι του λετε του παιδιου...δεν εχει γκομενα γιατι ειναι ναυαγιο...τον κοροιδευτε μες στα μουτρα του...
παω να παρω τον "φιλο" τηλ.
εισαι κρυφοαδερφη....δεν θα βρεις ποτε γκομενα παλιοκολομπα..skase re kefala zamponiari
εισαι κρυφοαδερφη....δεν θα βρεις ποτε γκομενα παλιοκολομπα..
σ εχω βαρεθει..που ειναι ο τσινας να μιλησω με ενα φυσιολογικο ατομο εδω μεσα???
δεν κανονισα....απλα τον πηρα για να μην λεει οτι τον γραφω....den αντεχεις την κλεισουρα
το ειχα πει οτι δεν εισαι ψυχακι σαν εμας
εισαι φυσιολογικος
γιατι εχει γινει τοσο μουνης ο παο