dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
θυμασαι που ο αλφονσο ειχε αβαταρ τη γατα αστροναυτη
θυμασαι που ο αλφονσο ειχε αβαταρ τη γατα αστροναυτη
oxi5 ημερη γαμησες
o πιο μαγκας του σχολειου ξεπατωσε στον πουτσο την μουναρα γκομενα τουαλλος γαμησε
o πιο μαγκας του σχολειου ξεπατωσε στον πουτσο την μουναρα γκομενα του
δεν θυμαμαι τυπε...σου χω ανοιξει πολλες φορες την ψυχουλα μου γιατι σε νοιώθω δικο μου ανθρωπο...νομιζω μου το χες ξαναπει
δεν θυμαμαι τυπε...σου χω ανοιξει πολλες φορες την ψυχουλα μου γιατι σε νοιώθω δικο μου ανθρωπο...
οσο ημασταν στην εκδρομη δεν τον ειδαμε τυπε...ειχαν κλειδαμπαρωθεί στο δωματιο και γαμιοντουσαν σαν τα κουνελια...για πες για το γαμησι του μαγκα
οσο ημασταν στην εκδρομη δεν τον ειδαμε τυπε...ειχαν κλειδαμπαρωθεί στο δωματιο και γαμιοντουσαν σαν τα κουνελια...
ακουγοταν φωνες όταν την εσκιζε τυπε...εμεις ασχολούμασταν με ξυδια και μαλακιες και ο άλλος της εδινε την μητρα στο χερι...δεν ακουσατε τπτ
ακουγοταν φωνες όταν την εσκιζε τυπε...εμεις ασχολούμασταν με ξυδια και μαλακιες και ο άλλος της εδινε την μητρα στο χερι...
ε τι να πω ρε μεγαλε...ααααχχχ βααχχχχχ και τα σχετικα...παλι you went full retard. never go full retard manγια πες για τις φωνες
ε τι να πω ρε μεγαλε...ααααχχχ βααχχχχχ και τα σχετικα...παλι you went full retard. never go full retard man