baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
αμα πας κυνηγι φερε κανα κομματι και απο δω αλλα προσεχε οι κυνοδοντες του χοιρου τρυπανε αγριαγλυκοξινο αγριογουρουνο να κανεις με δαμασκηνα τα χριστουγεννα
αμα πας κυνηγι φερε κανα κομματι και απο δω αλλα προσεχε οι κυνοδοντες του χοιρου τρυπανε αγριαγλυκοξινο αγριογουρουνο να κανεις με δαμασκηνα τα χριστουγεννα
δεν παιζει με τον μαρκαριαν αυτη τυπε
ο μαρκαριαν εχει την βουλγαρα
ακου 25 χρονων η κατερινα
αμα πας κυνηγι φερε κανα κομματι και απο δω αλλα προσεχε οι κυνοδοντες του χοιρου τρυπανε αγρια
τα δαμασκινα με τι μπορουμε να τα αλλαξουμε
Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα
Υλικά
1½ κιλό κρέας αγριογούρουνου
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1½ φλυτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλυτζάνι χυμός πορτοκαλιού
1/2 κιλό δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές ζάχαρη
4 γαρύφαλλα
1 φύλλο δάφνης
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας. Το κόβουμε σε μερίδες και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Το περιχύνουμε με το κρασί και το χυμό πορτοκαλιού, ρίχνουμε το πιπέρι, το φύλλο δάφνης θρυμματισμένο και τα γαρύφαλλα. Αφήνουμε το κρέας στη μαρινάτα το λιγότερο για 3 ώρες, γυρίζοντάς το αρκετές φορές.
Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρέας αφού το έχουμε στραγγίσει από τη μαρινάτα.
Το σωτάρουμε μέχρι να ασπρίσει και το σβήνουμε με τη μαρινάτα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και το αλάτι.
Αφήνουμε να βράσει το φαγητό για άλλα 20 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τη ζάχαρη ή όση ζάχαρη χρειαστεί αφού πρώτα δοκιμάσουμε.
μην το μαριναρεις το παιδι
sto SOYBLAKI δε βαζεις ΓΥΡΟ!!!βαζεις ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!ΑΜΑ δεν βαλεις στο σουβλακι ΥΡΟ ΜΕ ΜΑΙΟΝΕΖΑ
Δεν δενει το κοκκαλο και δεν σε πιανει
sto SOYBLAKI δε βαζεις ΓΥΡΟ!!!βαζεις ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!
μαθετε να μιλατε στην αθηνα...
καλαμακι ειναι γ φραπε!!!Τι εννοεις βαζω σουβλακι?
καλαμακι?
παντα σου αρεσαν οι κοπρολαγνειες μικρε μου ντιγινταγκα....
καλαμακι ειναι γ φραπε!!!
σουβλακι =σουβλακι.κρεατακι.
πιτα με γυρο =πιτα με γυρο.
πιτα σουβλακι =πιτα σουβλακι.
ποσο δυσκολο ειναι?
δεν αντιλεγω!!!φατο και χαλαλι σου χαρα μου!!!
Χριστιανη μου δες το βιντεο και κανε τις αντικαταστασεις σου ;)
δεν αντιλεγω!!!φατο και χαλαλι σου χαρα μου!!!
απλα θεωρω τρομερα γελοιο να ακουω :ενα σουβλακι γυρο!!!!
και πηρα αφορμη τωρα απο σενα και το ειπα...
στην αθηνα δε ξερετε να μιλατε οσον αφορα τα φαγητα...
αλλα κλαιν...