Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ελληνικος και ποιοτικος ο παρακμιακος
πάντα αγαπητέ μου φίλε τσίνα
ελληνικος και ποιοτικος ο παρακμιακος
ουτε κλωνος μου να ησουνπάντα αγαπητέ μου φίλε τσίνα
χμμμ ελα ντεποια γάμησες τελευταία φορά στο μετάξι?
oi γκομενες
μπανιο ξυρισμα μουνακι ντυσιμο βαψιμο συναντηση σε σταθμο μετρο κεραμεικου για εξοδο
εμεις
τορτιγιες με τζατζικι χεσιμο τσιγαρο ταινια καψιμο στο σαιτ κλεισουρα
παιδια λετε να επεσαν πουτσες σε φοιτητριες σε χχχ χοτελ κοντα στα μπαρακια του κεντρου ενω εμεις ειχαμε βραδινη αναφορα στο φορουμ
α ρε βατραχεΟι φοιτητριες γαμιουνται σε διαμερισματα φιλε! Ειτε στο δικο τους ειτε αλλων φοιτητων. Τα εχεις ξεχασει μου φαινεται!
Φοιτητικη ζωη: Η περιοδος που ο καθε μπαρμπας χωριατης πληρωνει ενοικιο στην κορη του για να τη γαμανε μαντραχαλοι!
Το τελευταιο καλο που κανει η κοινωνια στον αντρα ειναι η φοιτητικη ζωη. Μετα το καθε τι πρεπει να χυσεις πολυ ιδρωτα για να το αποκτησεις.
οι φοιτητριες ειναι ξενερωτες
πολύ δυνατο ποιντοι φοιτητριες ειναι ξενερωτες
den kseroyn na gamioynte kai einai mi moy aptoy
ναι ναιnai αλλα η μουνα ζεματαει
Και με την συγκάτοικο της στο δίπλα δωμάτιο να ακούει και να ξεροχύνειΟι φοιτητριες γαμιουνται σε διαμερισματα φιλε! Ειτε στο δικο τους ειτε αλλων φοιτητων. Τα εχεις ξεχασει μου φαινεται!
Φοιτητικη ζωη: Η περιοδος που ο καθε μπαρμπας χωριατης πληρωνει ενοικιο στην κορη του για να τη γαμανε μαντραχαλοι!
Το τελευταιο καλο που κανει η κοινωνια στον αντρα ειναι η φοιτητικη ζωη. Μετα το καθε τι πρεπει να χυσεις πολυ ιδρωτα για να το αποκτησεις.
ναι ναι
ενώ στις άλλες είναι παγωμενη