dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ετοιμαζομαι για ταινια αλλα δεν ξερω τι
να δω
σερμπιαν μοβιε
ετοιμαζομαι για ταινια αλλα δεν ξερω τι
να δω
Για να τους ληστεψουν και γιατι μπορουσαν.για ποιο λογο
αυτο το χω δει....αρρωστοσερμπιαν μοβιε
δεν το χω δει, αλλα μου φαινεται βαρυδες τον εξοριστο στην κεντρικη λεωφορο
βρε βρενα μαι και γω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να βγεις μετα τις 4 τα ξημερωματα που οι περισσοτερες ειναι ηδη μεθυσμενες...Για να τους ληστεψουν και γιατι μπορουσαν.
Αποψε θα βγω μετα τις 12 για κλαμπινγ στο Γκαζι. Δεν ειναι να πηγαινεις πιο νωρις γιατι τιγκαρει ανηλικα. Παλια απαγορευοταν να μπαινουν στα κλαμπ, γι αυτο και ειχε μυστηριο η νυχτα και ερωτισμο. Ε ρε αναμνησεις απο καπνους και βλεμματα γεματα υποσχεσεις.
χαχα τι βαρυ ρε κωμωδια ειναιαυτο το χω δει....αρρωστο
δεν το χω δει, αλλα μου φαινεται βαρυ
θελω κατι πιο αναλαφρογια την ωρα
σου λειψα φιλε? :-* :-* :-* :-* :-* :-*βρε βρε
Για να τους ληστεψουν και γιατι μπορουσαν.
Αποψε θα βγω μετα τις 12 για κλαμπινγ στο Γκαζι. Δεν ειναι να πηγαινεις πιο νωρις γιατι τιγκαρει ανηλικα. Παλια απαγορευοταν να μπαινουν στα κλαμπ, γι αυτο και ειχε μυστηριο η νυχτα και ερωτισμο. Ε ρε αναμνησεις απο καπνους και βλεμματα γεματα υποσχεσεις.
δες απο τον ιδιο σκηνοθετη το "Σουβλίστε τους! Έτσι θα πάρουμε το κουραδόκαστρο"δεν το χω δει, αλλα μου φαινεται βαρυ
θελω κατι πιο αναλαφρογια την ωρα
να βγεις μετα τις 4 τα ξημερωματα που οι περισσοτερες ειναι ηδη μεθυσμενες...![]()
![]()
![]()
![]()
αμα εισαι μονος σου δεν σε βαζουν
Τα εκαναν κατι φιλοι αυτα παλια για να πηδηξουν. Μια φορα πηδαγαν παρεα δυο μεθυσμενες στην παραλια, οποτε οπως ηταν η μια ανασκελα και τον επαιρνε στο μουνι γυρισε το κεφαλι πλαγια και ξερασε, οποτε του λεει ο αλλος φιλος του "θα σου πεθανει ρε!"
Τωρα θα εχουν παιδια στο Δημοτικο αυτες.
Παλια αυτα τυπε, προ κρισης, τωρα σου παιρνουν και τσιμπουκι για να μπεις.
χαχα τι βαρυ ρε κωμωδια ειναι
που εχει μουνια να ψαχνονται
κανε ροκα σουΒαζε και ερωτηματικο ρε. Τι μας το παιζεις μαγκας δηλαδη?
που εχει μουνια να ψαχνονται
σε εχει γαμησει ο ιπποτης...πιπα κωλο σε πηγαινει...κανε ροκα σου
Δεν ψαχνονται τα μουνια μονο εντος παρεας εκτος αν ειναι καμια φοιτητρια λιωμα. Αυτα τα χωσιματα βεβαια ταιριαζουν στους νεους περισσοτερο/