dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τι δουλειαολο με βριζεις αλλα χωρις εμενα δεν μπορεις
δυο μερες ελειψα γτ ειχα δουλεια κ χεστηκες πανω σου
τι δουλεια
χαχαχα![]()
Iππότης? ( ειδς ντοπα που ειμαι αντικειμενικος? Και για μενα ναναι το λεω, δε μασαω )
δεν ειπα πουθενα οτι λες ψεματα
το εγραψα κ εγω οτι κανεις στη χωρα σου το κανεις κ εξω
δεν χρειαζεται να μεταναστευσει κανεις για να δει πως φερονται οι ξενες ας παει στο ελ βενιζελος να αρχισει τα πεσιματα να παει η χυλοπιτα κ η τσαντια συννεφο
αυτα για οσους νομιζουν οτι το εξωτερικο ειναι παραδεισος με μουναρες που σε κοζαρουν στο δρομο κ καφετεριες που πεφτουν γλωσσοφιλα κ δαχτυλιασμετα διπλα στους εσπρεσσο
γιατι του μιλας ετσι του παιδιουtsina εσυ για τα χριστουγεννα να στολισεις το λαπτοπ
tsina εσυ για τα χριστουγεννα να στολισεις το λαπτοπ
ξερεις τι σκεφτομουν
εχεις μια παρεκκλιση πρωτογνωρη που δεν εχει καταγραφει ακομα απ την ψυχιατρικη
εχεις την πλανη ότι εισαι κλωνος μου
ολη σου η ζωη αναλώνεται εκει δηλαδή
ζεις ως κλωνος μου
:Sχτιζω καρριερα
σοβαρεψαμε δεν ειμαστε 20 χρονων πια
τα νεανικα χρονια καλα ηταν ακομα κ με τις ασχημες στιγμες ζωαρα τα χαρακτηριζω
αυτα ισχυουν κ για σενα μαλακομπουκωμα γτ εγω ειμαι εσυ
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/images/resized/590_31a73c55f0745f3fabd2c8b3dcabd1eb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η καλυτερη μερα της ζωης σου είναι παλιοδιαολε?
ειδες έναν πετυχημενο λεφτα και νέο που γαμαει ότι γουσταρει, να ναι αγκαλια μ έναν αλλον αντρα και ξεροχυσες στο σωβρακο σου ζηλιαρη? :)
μαλλον πρεπει να πας σε καναν γιατροεσυ εισαι εγω
μαλλον πρεπει να πας σε καναν γιατρο
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/images/resized/590_31a73c55f0745f3fabd2c8b3dcabd1eb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τρολλδότυποι τύπε μου...
Προσπαθώ να καταλάβω, ποιος από τους δύο είναι το Τρόλλδεμορτ, και ποιος το Λαλάκις... :dunno:
ο λαδακης ειναι ωραιος τυποςΤρολλδότυποι τύπε μου...
Προσπαθώ να καταλάβω, ποιος από τους δύο είναι το Τρόλλδεμορτ, και ποιος το Λαλάκις...![]()