kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ξεφτιλισμένες γυναικες
τις σιχαινομαι
γιατι τυπε? πες μας να κανουμε ψυχαναλυση εδω
ξεφτιλισμένες γυναικες
τις σιχαινομαι
παπαρια μεντολες θεωρια κωστακη...χωρις παρεξηγηση κιολας να ξες.εισαι σεξουαλικα -- Αμεα,τα αναλυσα αυτα στην σοφη θεωρια του φοιτητη
παπαρια μεντολες θεωρια κωστακη...χωρις παρεξηγηση κιολας να ξες.
παπαριες θεωριες κτλ...η ζωη,το γαμησι,η καλοπεραση κτλ δεν μπαινει σε ''καλουπια'' να ξεςτυπε εγω τοτε ημουνα 17αρη πιπινι ,δεν ειχα παει βαρδαρακο ,ημουν πιο αγνος και δεν συμφωνησα με την θεωρια του
οσο περνανε τα χρονια ομως,βλεπω καθημερινα και στους γυρω μου,ποση σοφια και αληθεια ειχε η θεωρια του
χωρις παρεξηγηση να ξες
παπαριες θεωριες κτλ...η ζωη,το γαμησι,η καλοπεραση κτλ δεν μπαινει σε ''καλουπια'' να ξες
ολα ειναι ρευστα κ τα βηματα του καθενος ξεχωριστα
τι ποιητης που ειμαι
καλως...αμα θες να πιστευεις την θεωρια ολα οκ....καλα τα λες
η θεωρια του δεν εστιαζε σε αυτα και το ξερεις ομως ;)
καλως...αμα θες να πιστευεις την θεωρια ολα οκ....
ηρθε μηπως η ωρα να φτιαχτει κ κωστακισμος σσ ?? ( σαν τον Νωντισμο,Μπολντισμο κτλ)
θα σε φαει η ''παραγκα'' του μπου τυπεδεν νομιζω να ρθουνε και πολλοι,επειδη λεει αληθειες
θα με φαει η μαρμαγκα :S :S :S
θα σε φαει η ''παραγκα'' του μπου τυπε
καλως...αμα θες να πιστευεις την θεωρια ολα οκ....
ηρθε μηπως η ωρα να φτιαχτει κ κωστακισμος σσ ?? ( σαν τον Νωντισμο,Μπολντισμο κτλ)
να τα λεμε κ αυτακαι επισης τυπε η θεωρια του δεν εδινε τροπους για να πηδας(οπως Μπολντισμος κτλ )
απλα δεχοταν την σκληρη αληθεια με πονο :S :S :S :S :S
να τα λεμε κ αυτα
εφαγα 4 γεμιστα ηπια μια 500 αρα μπυρα εφαγα 2 μουστουκουλουρα κ εφαγα κ μια μεριδα χαλβα σιμιγδαλι.
δεν φουσκωσα ομως,απλα χορτασα/
οχι φτιαχτο,οχι αγορασμενομακεδονικο χαλβα, τυπε?
οχι φτιαχτο,οχι αγορασμενο
οχι καμμια σχεση με Μακεδονικο
μπορει Κωστακης....αφου δεν τα παω καλα κ με την καποτα...μ αρεσει το ακα.εισαι παραδοσιακος τυπος , τυπε
μπορει Κωστακης....αφου δεν τα παω καλα κ με την καποτα...μ αρεσει το ακα.
σαν το ακα και τη ρουφοκωλαδα,δεν εχει