You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
βλεπω Χιοbilly pagko poso ekanes palia
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
οταν μιλαγε ο κουτσουμπας μπροστα στα σκαλοπατια της ερτ εκεινη την ωρα κατεβαινε η κοσιωνη... με την καμερα να δειχνει τυχαιως κοντινο στις γαμπες της...νταξ δε λεω, χοντροκομενες, αλλα απο τοτε το σκεφτομαι συνεχεια και δεν μπορω να κοιμηθω....κατι δε μου καθεται καλα ομως
περιεργα πραγματα....πιστευω οτι κατι κακο θα γινει....θα ειμαι πολυ προσεχτικος αυτες τις μερες......να ειστε και σεις παιδια...γιατι πιστευω οτι ολοι εμεις δεν βρισκομαστε εδω μεσα τυχαια ;)
περιεργα πραγματα....πιστευω οτι κατι κακο θα γινει....θα ειμαι πολυ προσεχτικος αυτες τις μερες......να ειστε και σεις παιδια...γιατι πιστευω οτι ολοι εμεις δεν βρισκομαστε εδω μεσα τυχαια ;)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
οταν μιλαγε ο κουτσουμπας μπροστα στα σκαλοπατια της ερτ εκεινη την ωρα κατεβαινε η κοσιωνη... με την καμερα να δειχνει τυχαιως κοντινο στις γαμπες της...νταξ δε λεω, χοντροκομενες, αλλα απο τοτε το σκεφτομαι συνεχεια και δεν μπορω να κοιμηθω....κατι δε μου καθεται καλα ομως
Ούτε τυχαίο ότι κάποιοι οργώνουν το Αιγαίο τύπε για να είμαστε εμείς ασφαλείς!
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
gt den koimasai
ai pese koimhsou gamv ta kytara soy gamw to einai soy re sixamene ayrio exoyme prwino egerthrio ki esy kaylantizeis sto bourdela
synexise etsi kai blepw poly konta thn hlektronikh apotefrwsh soy oute geia de tha prolabeis na peis sta hlektronika nayagia toys filoys soy
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
koita poios milaei reμαλακα ψυχακια μιλα καλυτερα ε....δεν το χς και πολυ ν αυξησω τη δοση ;)
poia dosh re tragelafe tha afkshseis toy enoikioy
gelaei olo to bou mazi soy k ayrio tha fas ena wraio banaki gia baleis myaloydaki ante pese twra gia nanaki
karakiozaki
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
καλαkoita poios milaei re
poia dosh re tragelafe tha afkshseis toy enoikioy
gelaei olo to bou mazi soy k ayrio tha fas ena wraio banaki gia baleis myaloydaki ante pese twra gia nanaki
karakiozaki
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
tetoia wra kaneis de se swzei oyte o dopamin oyte o xlimintrin oyte o gababedinντοπα μου
ai oneira efialtika
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εχει κατσει ενας γερος απεναντι κ κοιταει το μπαλκονι μου ....
φταιει που ειμαι τοπλες?
φταιει που ειμαι τοπλες?
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εμενα ο μαστορας σημερα το πρωι παρουσιαστηκε στο παραθυρο του μπανιου την ωρα που εχεζα :Sεχει κατσει ενας γερος απεναντι κ κοιταει το μπαλκονι μου ....
φταιει που ειμαι τοπλες?