Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
το κακο είναι ότι μενω νεα μακρηεχεις μια ψωλη ως τη ραφηνα, ντεντοτσινα ντε-ντο-τσι-ινα
το κακο είναι ότι μενω νεα μακρηεχεις μια ψωλη ως τη ραφηνα, ντεντοτσινα ντε-ντο-τσι-ινα
να ξες ότι αν δεν εχει αλλαξει κωδικο,οπως δεν ειχε αλλαξει ουτε εδώ το σπιρτο,μπαινω και τον εξαφανίζω τσακ μπαμτσινα να ξες, τα παιδια εδω στη δευτερη πτερυγα, συμπαθουν πιο πολυ τον ντοπα
εχει πολλους θαυμαστες εδω
τον θεωρουν δικο τους ανθρωπο
ρε ηλιθιε, δεν πιανουμε συζητησεις με "Αλλους", ποτε δε λεμε τα παντα στον Αλλο...οσο λιγοτερα ξερει τοσο το καλυτερο...τσινα να ξες, τα παιδια εδω στη δευτερη πτερυγα, συμπαθουν πιο πολυ τον ντοπα
εχει πολλους θαυμαστες εδω
τον θεωρουν δικο τους ανθρωπο
ρε ηλιθιε, δεν πιανουμε συζητησεις με "Αλλους", ποτε δε λεμε τα παντα στον Αλλο...οσο λιγοτερα ξερει τοσο το καλυτερο...
1ος κανονας μισανθρωπισμου....ριμεμπερ
μου λενε τα παιδια εδω να σου πω, οτι εισαι ενα αυθεντικο μουνοπανονα ξες ότι αν δεν εχει αλλαξει κωδικο,οπως δεν ειχε αλλαξει ουτε εδώ το σπιρτο,μπαινω και τον εξαφανίζω τσακ μπαμ
αυτό ακριβως τπτ αλλομου λενε τα παιδια εδω να σου πω, οτι εισαι ενα αυθεντικο μουνοπανο
καλα καλα ερχο μαι....παω τωρα γιατι μας φωναζουν για προγευμα
να ξες ότι αν δεν εχει αλλαξει κωδικο,οπως δεν ειχε αλλαξει ουτε εδώ το σπιρτο,μπαινω και τον εξαφανίζω τσακ μπαμ
πωπω φιλε τρομερη κρεπαλη..αντι να κοιμηθεις 11, επεσες μια ωρα αργοτερα...καλα ρε πως αντεχεις?εσυ εισαι ηρωας...το βραδυ αμα νυστάξω και δεν πεσω για υπνο αμεσως ξυπναω σκοτωμένος
χθες νυσταζα απ τις 11 και επεσα 12 και και τωρα είμαι σκατα >
φιλε εγω προτιμω να μου τον παιζουνπαιδια πρωι βραδυ να λετε στους διπλανους να σας ριχνουν κρυο νερο με το λαστιχο για να καλμαρετε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=608941;type=avatar[/img[/URL]]παιδια πρωι βραδυ να λετε στους διπλανους να σας ριχνουν κρυο νερο με το λαστιχο για να καλμαρετε
να σου γνωρισουμε τον ιπποτη...φιλε εγω προτιμω να μου τον παιζουν
με καλμαρει ιδιαιτερα
χθες ελεγες για ριψη...τελικα τι εγινε?τσινα λεει του εριξε ντιρεκτ με γυμνο χερι στον κυπριο κ του ραγισε το κρανιο του κυπριου
δικηγορακο βαλε καμια σφραγιδα στα αρχιδια σουπωπω φιλε τρομερη κρεπαλη..αντι να κοιμηθεις 11, επεσες μια ωρα αργοτερα...καλα ρε πως αντεχεις?εσυ εισαι ηρωας...
δικηγορακο βαλε καμια σφραγιδα στα αρχιδια σουhttp://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=608941;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
φιλε τους γαμησα εψες,δεν συμφωνεις.. :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
που να δουλευα κιολας,θα γαμουσα μεχρι και την βατιδου :orchestra:
αυτος θα θελει νατονεγαμησω κιολας ρενα σου γνωρισουμε τον ιπποτη...