jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
μπορει καποτε σε τυχαιο χωρο-χρονο,.
η μπορει να ανταλαξαμε ματιες στα rock city
happening
go records
μπορει καποτε σε τυχαιο χωρο-χρονο,.
ΟΑΚΑ...1997...κατεφτασα με ηλεκτρικο θυμαμαι...δευτερη σειρα μπροστα στο πλαι της σκηνης ημουν.στο festival του metal invader
To 97
Ημασταν κ οι δυο μεσα
στο go μπορει...meta era πηγαινα πιο πολυ...ή σε στην γκροτα καφετερια στα εξαρχεια...η μπορει να ανταλαξαμε ματιες στα rock city
happening
go records
ελα φιλε
ελα φιλε
paoki - 4 ώρες πριν
Αυτες τις μαγκιες τις κανουν γιατι ειναι κουτσαβακια & ψευτομαγκες !!
Ετυχε πριν απο καποια χρονια να εμπλακω σε καυγα στην σαντορινη με κατι τετοιους και οταν ενας τετοιος ψευτοφουσκωτος (ηταν σεκιουριτυ σε νυχτερινο μαγαζι) ηταν στο εδαφος απο κατι ομορφες "λαβουλες" που του εκανa εβαλε τα κλαματα και φωναξε και αλλους κουραδομαγκες,τελικα ηρθε αστυνομια και εληξε το συμβαν αλλα την επομενη μερα το απογευμα περνωντας απο το ιδιο σημειο(φηρα),διοτι εμενα διπλα,ενας απο την παρεα των στεροειδων-φουσκωτων κατι πηγε να μου πει,κατεληξε και αυτος οπως ο φιλος του την προηγουμενη νυχτα,απο τοτε ολη η παρεα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο !!
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ολοι αυτοι ειναι "λουγκριτσες"πιστεψτε με.
Εγω δεν προκαλεσα αντιθετως πηγα να χωρισω αλλα τα παιδακια αυτα απο τα αναβολικα ειναι χαμενα στον κοσμο τους..!!
Εχουν πολλα κοινα σημεια με τα γαβρακια(θρυνουληδες)..δηλαδη ειναι κοτες.
παω να διαβασω το μαριαννοθρεντ ντοπα μου τα λεμε μετα καλα ποσα γραψανε δεν εχει πλακα που γραφω σαν αυτιστικος
βαριέμαι να το διαβασω
όχι ρε μλκ δε μ αρεσει η καινουργια ,ουτε στο δαχτυλακι της δεν τη φτανει την πρωην
μπηκα κι εγωστην φωτο που εχουν μαζι δεν βγηκε καλη
εγω μπηκα στο προφιλ της κ ειναι φινο μουνακι κ πρεπει να ειναι κοντα στα 20
η αλλη λες οτι ειναι καλυτερη επειδη σου εκατσε για να ανεβει ο εγωισμος σου
μπηκα κι εγω
το γουστο σ είναι γτπ :S
παιδια ποσταρετε καμια φωτο και εδω για νατον παιξουμεεκφερουμε αποψη επι του θεματος...
παιδια ποσταρετε καμια φωτο και εδω για νατον παιξουμεεκφερουμε αποψη επι του θεματος...
σ αφησαν μονο σου εδω μεσα τυπε?raypay poy eisai file
σ αφησαν μονο σου εδω μεσα τυπε?