raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.831
- Πόντοι
- 5.006
κυριως τις γλαστρες στα μπαλκονια...νομιζω σε ενα δωματιο ειχε ακουστει οτι καποιος κατουρησε στη μοκετα...στο ξενοδοχειο κανατε ζημιες
σπασατε δωματια κ τετοια
κυριως τις γλαστρες στα μπαλκονια...νομιζω σε ενα δωματιο ειχε ακουστει οτι καποιος κατουρησε στη μοκετα...στο ξενοδοχειο κανατε ζημιες
σπασατε δωματια κ τετοια
κυριως τις γλαστρες στα μπαλκονια...νομιζω σε ενα δωματιο ειχε ακουστει οτι καποιος κατουρησε στη μοκετα...
τζινστο κλαμπ τι ποτο ειχες παρει
εκαψες και την τελευταια σου ευκαιρια να σου μιλαω εστω για χαβαλε ;)παστελια
εγω στην τριημερη πρωτη λυκειου ειχα σπασει το κρεβατι γτ εκανα κωλοτουμπα πανω και μετα προσπαθουσα να στηρίξω τη σανιδα με κωλοχαρτακυριως τις γλαστρες στα μπαλκονια...νομιζω σε ενα δωματιο ειχε ακουστει οτι καποιος κατουρησε στη μοκετα...
εκαψες και την τελευταια σου ευκαιρια να σου μιλαω εστω για χαβαλε ;)
κουρασες πολυ ;)
γκορντον σπεισ στην 3η λυκειου ρε τυπε??? :S :S :S :Sεμεις ολοι γκορντον σπεις κ κανα 2 αλανια ουισκι με παγο
στην 3ημερη στην πρωτη λυκειου ειχα παρει σπεις κ ειχα ζαλιστει
επισης θυμαμαι η πηδιολα του σχολειου ειχε παρει βοτκα
γκορντον σπεισ στην 3η λυκειου ρε τυπε??? :S :S :S :S
που ησουν,στο αρσακειο???
εμεις ειχαμε αλανια συνοδους..στα αρχιδια τους ολαοταν πηγαμε στο κλαμπ ολοι αυτο πηραμε κ ετοιμασε ο μπαρμαν 20 σπεις στην μπαρα
εμεις ειχαμε αλανια συνοδους..στα αρχιδια τους ολα
οχι ρε τυπε...μια χαρα τα πηγα...τι ειμαι εγω, ναυαγιο σαν τον τσινα???στις πανελληνιες πατωσες λογικα ε
οχι ρε τυπε...μια χαρα τα πηγα...τι ειμαι εγω, ναυαγιο σαν τον τσινα???
οχι ρε τυπε...μια χαρα τα πηγα...τι ειμαι εγω, ναυαγιο σαν τον τσινα???
de σχολιαζεις τις ιστοριες μου σημεραμας εχεις κουρασει με τις ερωτησεις φιλε?πες κανα γκοσιπ να καυλαντισουμε..
πες καμια καινουρια φιλεde σχολιαζεις τις ιστοριες μου σημερα
μας εχεις κουρασει με τις ερωτησεις φιλε?πες κανα γκοσιπ να καυλαντισουμε..