dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ετσι κανεις μπροστα απο το πισι σου οταν με ζηλευεις
ετοιμο για τον βυθομπλε ειναι
εγω αμα βρω λεφτα , τα παιρνωεγω μια φορα ειχε ξεχασει ενας το πορτοφολι του σε καταστημα ρουχων και τον προλαβα στην πορτα και του το δωσα...ειπε να μου δωσει λεφτα και δεν τα πηρα
γνωμη σου
εγω μια φορα ειχε ξεχασει ενας το πορτοφολι του σε καταστημα ρουχων και τον προλαβα στην πορτα και του το δωσα...ειπε να μου δωσει λεφτα και δεν τα πηρα
γνωμη σου
τι να ζηλεψω από σενα ρε σιχαμα χωρις ζωηετσι κανεις μπροστα απο το πισι σου οταν με ζηλευεις
εδειξα ανωτεροτητα τυπε και εκανα και την καλη πραξη της ημεραςσιγα ρε μητερα τερεζα
θα ταν 16 χρονων περιπου μαγκάκια
τους ρωτησα αν εκαναν τσαρκα και μου ειπαν ναι και τους λεω παρτε να γαμησετε
δεν ηθελαν να τα παρουν αλλα επεμεινα
τρελαθηκαν απ τη χαρα τους
όπως εφευγα τους εβλεπα στον καθρεφτη κι ο ενας πηδηξε ψηλα απ τη χαρα του
δε λες τιποταετοιμο για τον βυθο
τι να ζηλεψω από σενα ρε σιχαμα χωρις ζωη
η μεγαλυτερη σου συγκινση είναι να μαθεις με τι μαγειρεψα την ομελετα σημερα
και ποιο θα ειναι το καινουργιο ?θελω ν αλλαξω νικ :'( :'( :'(
και στην επομενη μου ζωη ο ιδιος καυλιαρης θα μαιεδειξα ανωτεροτητα τυπε και εκανα και την καλη πραξη της ημερας
γλιτωσα και μια κακη μετενσαρκωση..ενω εσυ μπορει στην επομενη σου ζωη να εισαι ενα σκουληκι ή μια τριχα απο τα αρχιδια του τακμαν ή ο δικηγορος ο αλεξ... :S :S :S :S
δε θελω να το πω μη μου το κλεψει κανεναςκαι ποιο θα ειναι το καινουργιο ?
ναι τη βρηκαοταν εσυ πηγαινες εγω γυριζα
κ στο γκουκγκλ να το χτυπησεις την βγαζει την φωτο ανοιχτο προφιλ εχει ο δικο σου
οκ ;)δε θελω να το πω μη μου το κλεψει κανενας
δεν εχεις μετανιωσει καθολου για τα χρονια που εχεις φαει μπροστα στο πισι σου, ενω θα μπορουσες να εχεις φιλους και ζωη στον εξω κοσμο?και στην επομενη μου ζωη ο ιδιος καυλιαρης θα μαι
ναι τη βρηκα
από που γυριζες?απ το σουπερ μαρκετ?το ονομα σου δεν υπαρχει πουθενα ψευτη εκτορ λοπεζ
εισαι εντελως για λυπηση ρε νουμερο
εχω πολλους φιλους και φιλες,τους περισσοτερους από μικρο παιδι και εχω κανει και φιλους από δω μεσαδεν εχεις μετανιωσει καθολου για τα χρονια που εχεις φαει μπροστα στο πισι σου, ενω θα μπορουσες να εχεις φιλους και ζωη στον εξω κοσμο?
εχουμε και μεις κατι παιδακια που ερχονται κανα τριμηνο αοπ μια φορα τη βδομαδα και είναι φοβισμένα και αμπαλακ τον αλλον που πηγαινες παλια κ δεν εμαθες τιποτα που τον ηξερα απο το σουπερ μαρκετ