dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πες ρε μαν ποιες κ ποιες οχι ακομη.ξερω γω
θες να σου πω ποιες μου χουν μεινει?
πες ρε μαν ποιες κ ποιες οχι ακομη.ξερω γω
θες να σου πω ποιες μου χουν μεινει?
μου χει μεινει μια κορινα μουναρα που δουλευε μεταξι πριν καμποσα χρονια,που δηλωνε ελληνοκουβανη.αυτη παντρευτηκε έναν του συναφιου της κι εχει οικογενειαπες ρε μαν ποιες κ ποιες οχι ακομη.
μου χει μεινει μια κορινα μουναρα που δουλευε μεταξι πριν καμποσα χρονια,που δηλωνε ελληνοκουβανη.αυτη παντρευτηκε έναν του συναφιου της κι εχει οικογενεια
η ιωαννα που δουλευε κολωνου 30 πανω,ερωτας μιλαμε
η αλιονα
η βαλερια από αλκαμενους 113
η τζουλια η πορνοσταρ όταν την ειχα παρει μιχαηλ βοδα
η τζουλια με τα γιγαντια βυζια η ελληνιδα
η τζουλια με τα τεραστια βυζια η χοντρη ρωσιδα από κολωνου 47 πανω κλπ
η θεια αλικη ,η οποια ηταν η πρωτη τοσο μεγαλη γυναικα που γαμησα και αντι να αηδιάσω αφου εχυσα όπως με ολες τις προηγούμενες,γουσταρα τρελα
η μαριαννα από περγαμου 27/βεργας με τις βυζαρες πριν αδυνατισει
η ντιανα αιμιλια από περγαμου 27 με τα τεραστια βυζια,θεικο μωρο
η γιαννα από φ54 μοντελοαλυσιδα επειδή είναι το απολυτο μουνι για τα γουστα μου
κι άλλες ξερω γω
μπαρμπορα όταν ειχε εμφανιστι φ71πανω.μετρια εκει,με καυλωνει αλλα φοβάμαι να μπω ρε μαν,ειναι υγειονομικη βομβα :S
Την πορνοσταρ την εχω παρει 3 φορες...η πρωτη καταθεση πολυ καλη,στις αλλες μετριες
Μπαρμπορα δεν πηρες?
την Τζουλια με τα γιγαντια βυζια που κατι φεγγαρια μετα πηγε Τροφωνιου ειναι αηδιαστικη ρε μαν...
Μπετυ απο Τροφωνιου δεν πηρες?
Σονια Μιλφ απο Εξηκιου...με το ταχα μου ηλεκτροφορο χελι τσιμπουκι...ε μπατζ οφ κραπ φιδιες σε αυτο το σαιτ ναουμε με την πιπα της Σονιας...
μπαρμπορα όταν ειχε εμφανιστι φ71πανω.μετρια εκει,με καυλωνει αλλα φοβάμαι να μπω ρε μαν,ειναι υγειονομικη βομβα :S
μπετυ πανω από 5 φορες,απο τοτε που ξεκινησε και δουλευε νυχτα λιοσιων 73,αντικατατατρια της βανεσας της πριγκηπισσας ηταν εκει
σονια 2-3 φορες,τρισαθλια ολες.δε μπορω να κανει τοσο κουμαντο η γκομενα
εγω όταν την ειχα παρει πρεπει να μου χε βαλει καποτα γευση μπανανα
παντως μπαρμπορα σε μενα φορεσε λαστιχο να ξες.
μαλλον περασε εμενα για υγειονομικη βομβα
σε εβγαλε κ μετα στο σαλονι μπροστα στο κοσμο λεγοντας οτι θελει να παντρευτειτε κτλ.?εγω όταν την ειχα παρει πρεπει να μου χε βαλει καποτα γευση μπανανα
σε εβγαλε κ μετα στο σαλονι μπροστα στο κοσμο λεγοντας οτι θελει να παντρευτειτε κτλ.?
γιατι σε μενα τετοια ξεφτελικια εκανε κ δεν ξαναπηγα ναουμε :S
στο τσαρδι Αδανων...rip κ αυτο.σοβαρα
θεια ευα εχεις παρει μαν?
οχι πες που κ ποτε.θεια ευα εχεις παρει μαν?
θα σε συντριψω.
δεν ξερω που παιζει τωρα,ειναι λιγο τρομακτικη αλλα μιλαμε για τρελο τσιμπουκι στο 20αρικο :οχι πες που κ ποτε.
την αλλη στο φιςνετ στο Αλκαμενους εφαγα...λκ τις 2..κ την ξανθια κ την αλλη με το κοντο μαυρο μαλλι.