dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
βαρεθηκαμε ρε μαν,τα ιδια κ τα ιδια που ειπες κ συ,,,,γτ δεν μιλατε παιδια σας κομπλαρα
το θρεντ κοντευει να μυρισει σκατιλα απο τα ιδια.
βαρεθηκαμε ρε μαν,τα ιδια κ τα ιδια που ειπες κ συ,,,,γτ δεν μιλατε παιδια σας κομπλαρα
βαρεθηκαμε ρε μαν,τα ιδια κ τα ιδια που ειπες κ συ,,,,
δικιο εχεις,ας κανουμε μια παυση να δουμε πως θα παει.θελεις να μην ξαναγραψουμε για ενα μηνα
οτι πεις εσυ
όταν ημουν μικρος ειχα παει να βιασω μια δανεζα αλλα τελικα τη λυπηθηκα επειδή εκλαιγε πολύβαρεθηκαμε ρε μαν,τα ιδια κ τα ιδια που ειπες κ συ,,,,
δικιο εχεις,ας κανουμε μια παυση να δουμε πως θα παει.
ε τυπε θα μπλεκες με τον νομο μετα.όταν ημουν μικρος ειχα παει να βιασω μια δανεζα αλλα τελικα τη λυπηθηκα επειδή εκλαιγε πολύ
μου το θυμισε η μαριαννα μ αυτό που ρωτησε
ηταν μεγαλο πουτανακι βεβαια και με ειχε προκαλεσει παρα πολύ
γνωμη σου
ο Περβανιδης απο το χαμερ...ευτηχως οχιντιμιτς μηπως εισαι ο χακος αλλα αυτος ειναι χοντρος
μια άλλη δανεζα την ειχα γαμησει και εχυσα σε 2 λεπτα και μετα μου πεταξε σποντα "in Scandinavia women use to ask for an orgasm"ε τυπε θα μπλεκες με τον νομο μετα.
παλια (αρχες 2000) που ειχα φανζαιν κ ηταν να παρω συνεντευξη με κριτικες demo κτλ απο εναν μπλακ-μεταλα ακυρωθηκε τελευταια στιγμη γιατι ειχε προβληματα με τον νομο...μου στειλε κ τυπογραφημενο γραμμα που μου τα λεγε...τον τρεχανε οι μπατσοι συνεχεια για καθε μαλακια...
αυτες οι Δανεζες ειναι μαλακισμενες κ λενε οτι ειναι κ χειραφετημενες φεμινιστριες κ ολα αυτα τα σκατα,shit fuck it all.μια άλλη δανεζα την ειχα γαμησει και εχυσα σε 2 λεπτα και μετα μου πεταξε σποντα "in Scandinavia women use to ask for an orgasm"
γνωμη σου
αυτες οι Δανεζες ειναι μαλακισμενες κ λενε οτι ειναι κ χειραφετημενες φεμινιστριες κ ολα αυτα τα σκατα,shit fuck it all.
όχι ρε καλα γκομενακια είναιαυτες οι Δανεζες ειναι μαλακισμενες κ λενε οτι ειναι κ χειραφετημενες φεμινιστριες κ ολα αυτα τα σκατα,shit fuck it all.
μια άλλη δανεζα την ειχα γαμησει και εχυσα σε 2 λεπτα και μετα μου πεταξε σποντα "in Scandinavia women use to ask for an orgasm"
γνωμη σου
ε καλα σε σχεση με τις Ελλεινιδες μπριζολες ακομη κ τα ρακουν που εχω εδω διπλα στο δασος καλυτερα ειναι.όχι ρε καλα γκομενακια είναι
σε σχεση με ελλεηνιδες θεες
:-ένας φίλος μου έχει τόσο μικρό πουλί που δεν γαμάει με το αληθινό του.. έχει πάρει κάτι πουτσοθήκες που τις δένει στη μέση σαν στραπ ον
ένας φίλος μου έχει τόσο μικρό πουλί που δεν γαμάει με το αληθινό του.. έχει πάρει κάτι πουτσοθήκες που τις δένει στη μέση σαν στραπ ον
ε καλα σε σχεση με τις Ελλεινιδες μπριζολες ακομη κ τα ρακουν που εχω εδω διπλα στο δασος καλυτερα ειναι.
ένας φίλος μου έχει τόσο μικρό πουλί που δεν γαμάει με το αληθινό του.. έχει πάρει κάτι πουτσοθήκες που τις δένει στη μέση σαν στραπ ον