Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κουιζ

ποιος επιθετικος προσδιορισμος ισχυριζοταν (μαλλον όχι αδικως) ο βάτραχος ότι τον χαρακτηριζε αντιπροσωπευτικοτερα :coffee:

ο νικητης κερδιζει ένα κομοδινο ικεα με 3 τσεκουριες απ το τσεκουρι του ντιμιτς και 2 μπουγελοφατσες :orchestra:
αδεκαστος ηταν η απαντηση :coffee:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

λοιπον γεια ανακαλυψα αυτο το σιτε πριν 2 μερες αρα καλος σας βρηκα
δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink  δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
1/ το προφυλακτικο φανταζομαι στο δινουν στον οικο δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)  και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?
3/ ρε μαγκες δεν καιγομαι τρελα αλλα θα ηθελα να παω με καπια γκομενα που αν την πηδη** να το εχο να το περηφανευομαι αρα πειτε και κανενα ονομα ¨)

και κυριος.... στο στουντιο ποσην ορα καθεσαι? παει με τον χρονο ι οποτε τελειωσεις? [σε λογικο χρονο] δηλαδη ρωταο αμα τελειωσο σε 2 λεπτα μετα θα υπαρχει δευτερος γυρος...... στο κλασικο μπουρδελο φανταζομαι πως εχεισ 5 λεπτα χρονο top [etsi?]

γενικος μαγκες λεω να εξερευνισω αυτον τον χορο αρα αμα μπορειτε απαντησται μου... και πειτε μου κανενα καλο στουδιο ι μπουρδελο κοντα σε metro omos i genikos mesa metaforas

sorry μαγκες αμα εχουν ξαναβαλει ακριβως το ιδιο post [den brika omos akribos to idio]

--------------

Σιγουρα υπαρχει προβλημα, σιγουρα δεν μπορει η Ελλαδα να δεχτει αυτους τους ανθρωπους, σιγουρα αλλες χωρες της Ε.Ε κανουν τα στραβα ματια στο προβλημα της Ελλαδας και δεν παιρνουν αναλογικα προσφυγες οπως επιτασσει η Ε.Ε.
Αλλα το να μιλατε για βυθιση πλοιων ειναι απλα ντροπη. Δεν χωραει το μυαλο μου οτι υπαρχουν "ανθρωποι" που ζητουν θανατους των μεταναστων σαν μετρο αποτροπης.
Μηπως να βιαζουμε και τις γυναικες τους και να τους καιμε ζωντανους στις πλατειες για να παραδειγματιστουν;
Τρομερη η οργουελικη κοινωνια που θελετε να δημιουργησετε, ισως ομως πρεπει να το συζητησετε και με κανεναν ψυχιατρο.

---------

μεγαλη εξελιξη ο μαριος :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink  δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
1/ το προφυλακτικο φανταζομαι στο δινουν στον οικο δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)   και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?
3/ ρε μαγκες δεν καιγομαι τρελα αλλα θα ηθελα να παω με καπια γκομενα που αν την πηδη** να το εχο να το περηφανευομαι αρα πειτε και κανενα ονομα ¨)

και κυριος.... στο στουντιο ποσην ορα καθεσαι? παει με τον χρονο ι οποτε τελειωσεις? [σε λογικο χρονο] δηλαδη ρωταο αμα τελειωσο σε 2 λεπτα μετα θα υπαρχει δευτερος γυρος...... στο κλασικο μπουρδελο φανταζομαι πως εχεισ 5 λεπτα χρονο top [etsi?]

γενικος μαγκες λεω να εξερευνισω αυτον τον χορο αρα αμα μπορειτε απαντησται μου... και πειτε μου κανενα καλο στουδιο ι μπουρδελο κοντα σε metro omos i genikos mesa metaforas

sorry μαγκες αμα εχουν ξαναβαλει ακριβως το ιδιο post [den brika omos akribos to idio]

--------------

Σιγουρα υπαρχει προβλημα, σιγουρα δεν μπορει η Ελλαδα να δεχτει αυτους τους ανθρωπους, σιγουρα αλλες χωρες της Ε.Ε κανουν τα στραβα ματια στο προβλημα της Ελλαδας και δεν παιρνουν αναλογικα προσφυγες οπως επιτασσει η Ε.Ε.
Αλλα το να μιλατε για βυθιση πλοιων ειναι απλα ντροπη. Δεν χωραει το μυαλο μου οτι υπαρχουν "ανθρωποι" που ζητουν θανατους των μεταναστων σαν μετρο αποτροπης.
Μηπως να βιαζουμε και τις γυναικες τους και να τους καιμε ζωντανους στις πλατειες για να παραδειγματιστουν;
Τρομερη η οργουελικη κοινωνια που θελετε να δημιουργησετε, ισως ομως πρεπει να το συζητησετε και με κανεναν ψυχιατρο.

---------

:tooth: :tooth: :tooth:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αμα σας ρωτησουν πως περασατε το καλοκαιρι να τους λετε μελατα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)   και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?

--------------

---------

:2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Billy δεν νομιζω ο bihtis να ναι αυτος που νομιζεις...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Billy δεν νομιζω ο bihtis να ναι αυτος που νομιζεις...
attachment.php

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ντιμακο ποσο χρονων εισαι

Stories

Νέο!