lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η πουστικη κιθαρα ειναι 1.80 ,100 κιλα θηριο για οσους δεν ξερουν ;)σαν παλαιστης ειναι ;)και οχι χοντρος ;) ;)
η δεν ησουν η ησουν ο τυπας και κοτεψες.και ασε τις μαλακιες ρε αβραμη,σοβαρεψου,θες να σε κοροιδευουν μια ζωη;γινε αντρας ρε μαλακα,μεγαλωσες.
αααααααααααααααχαχαχαχα
καχεκτικο λεει
πουστικη κιθαρα για πες του ποσες λιμπρες ζυγιζεις ;)
δηλαδη τωρα εσυ θες να μας πεισεις οτι δεν εισαι ο αβραμης,αλλα φιλος του.οκ.σε εχουμε ολοι μα ολοι πιστεψει.κο κο κο
εδω χρειαζεται ενας επιτηρητης σαν το χαιλαντερ εγω παντως προσφαιρομαι
η πουστικη κιθαρα ειναι 1.80 ,100 κιλα θηριο για οσους δεν ξερουν ;)σαν παλαιστης ειναι ;)και οχι χοντρος ;) ;)
1,85 90 κιλα εχεις να πεις κατιη πουστικη κιθαρα ειναι 1.80 ,100 κιλα θηριο για οσους δεν ξερουν ;)σαν παλαιστης ειναι ;)και οχι χοντρος ;) ;)
τα 14 εκατοστα ξεχασες1,85 90 κιλα εχεις να πεις κατι
δεν το κανω για μενα αλλα για να λαμψη η αληθεια και κυριως επειδη ειμαι καλος ανθρωπος
για να το λες κατι θα ξερειςτα 14 εκατοστα ξεχασες
δηλαδη τωρα εσυ θες να μας πεισεις οτι δεν εισαι ο αβραμης,αλλα φιλος του.οκ.σε εχουμε ολοι μα ολοι πιστεψει.
αβραμη,ειναι δυνατον,οπως λες εσυ,να εισαι 1,80,100 κιλα,αλλα οχι χοντρος,σαν παλαιστης.αλλα να γραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ μαλακιες.να βριζεις συνεχως τους συνομιλητες σου,να λες τον εναν γερο,την αλλη χοντρη.να μην σε πηγαινει ουτε ενας ανθρωπος,να σε κοροιδευουν ολοι.σορυ ρε μαπα αλλα δεν σε πιστευω.αντι να εισαι ψευτομαγκας,καλυτερα θα ηταν να γινοσουν αντρας,και να σε σεβομαστε ολοι.η πουστικη κιθαρα ειναι 1.80 ,100 κιλα θηριο για οσους δεν ξερουν ;)σαν παλαιστης ειναι ;)και οχι χοντρος ;) ;)
Ψιτ,ζώον....την Πέμπτη στις 8μιση στο Μοναστηράκι.....λέγε τώρα αν θες να έρθεις ή όχι...αν πεις ναι και δεν έρθεις....τότε καλύτερα να αγοράσεις καμιά φούστα ;)
αβραμη,ειναι δυνατον,οπως λες εσυ,να εισαι 1,80,100 κιλα,αλλα οχι χοντρος,σαν παλαιστης.αλλα να γραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ μαλακιες.να βριζεις συνεχως τους συνομιλητες σου,να λες τον εναν γερο,την αλλη χοντρη.να μην σε πηγαινει ουτε ενας ανθρωπος,να σε κοροιδευουν ολοι.σορυ ρε μαπα αλλα δεν σε πιστευω.αντι να εισαι ψευτομαγκας,καλυτερα θα ηταν να γινοσουν αντρας,και να σε σεβομαστε ολοι.
θα σου φερω μια απο την σλοβακια που θα ειμαι,θες κοντη η μακρια ρε;Ψιτ,ζώον....την Πέμπτη στις 8μιση στο Μοναστηράκι.....λέγε τώρα αν θες να έρθεις ή όχι...αν πεις ναι και δεν έρθεις....τότε καλύτερα να αγοράσεις καμιά φούστα ;)
τη πεμπτη γιορταζουν οι κατερινουλες σορρυ αλλα δε θα μπορεσω αλλαξτε μεραΨιτ,ζώον....την Πέμπτη στις 8μιση στο Μοναστηράκι.....λέγε τώρα αν θες να έρθεις ή όχι...αν πεις ναι και δεν έρθεις....τότε καλύτερα να αγοράσεις καμιά φούστα ;)
τοσα σου μπηκαν μεσα;τα 14 εκατοστα ξεχασες
δεν μου βασταρει ρε εισαι 1,80 100 κιλα αλλα οχι χοντρος γαμησε τα τερμινειτορ εισαι τυπεέλα την πέμπτη να πλακωθούμε αν σου βαστάει χωρίς μαλακίες ;)
τη πεμπτη κερνας τιποτα θα σε επισκευθωτοσα σου μπηκαν μεσα;