dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ε τιποτα ιδιαιτερο...2 τυπισες πηδηχθηκαν με 2 τυπαδες,ολοι απο το ιδιο σχολειο,απλα πηδιοτανε κ πριν την εκδρομη..
να τα λεμε αυτα παιδια.
πηρες ματι
ε τιποτα ιδιαιτερο...2 τυπισες πηδηχθηκαν με 2 τυπαδες,ολοι απο το ιδιο σχολειο,απλα πηδιοτανε κ πριν την εκδρομη..
να τα λεμε αυτα παιδια.
οχι ρε...πηρες ματι
οχι ρε...
ε ναι...τελη 90ς αλλα ετσι ηταν τα πραγματα...εγω πιστευω οτι πρεπει να δωσανε κ γκροβερακι στην εκδρομη.οι γκομενες τοτε ηταν με φορμα μεχρι τα βυζια σμιχτα φρυδια κ μουνοτριχα μεχρι τον αφαλο
ε ναι...τελη 90ς αλλα ετσι ηταν τα πραγματα...εγω πιστευω οτι πρεπει να δωσανε κ γκροβερακι στην εκδρομη.
το υποθετω...αλλωστε μιλαμε για πολυ καριολακια που το δινανε στους γαμιαδες της 3ης απλοχερα το μουνακι τους.που το ξες
το υποθετω...αλλωστε μιλαμε για πολυ καριολακια που το δινανε στους γαμιαδες της 3ης απλοχερα το μουνακι τους.
ε στην εκδρομη δωσανε λιγο κωλο για αλλαγη...λιγο το ναυπλιο,λιγο κρασι,το αγορι μου,η θαλασσα κ ο πουτσος στο κωλακι.
σε σκυλαδικο γ κατηγοριας μας πηγανεστο κλαμπ που πηγατε τι φοραγες
σε σκυλαδικο γ κατηγοριας μας πηγανε
ουτε που θυμαμαι τι φοραγα...
εγω στην 3ημερη στην πρωτη λυκειου ειχα παρει γκορντον σπεις κ ειχα ζαλιστει στις πρωτες 2 γουλιες
κατεβαζω τερμινατορ καινουργιο,γνωμη σου θελωγτ γελας φιλε
κατεβαζω τερμινατορ καινουργιο,γνωμη σου θελω
μια χαρα παιδι εισαι κ αγαπας κ το μελι.φιλε πιστευεις οτι εχω πολλα ψυχολογικα προβληματα
μια χαρα παιδι εισαι κ αγαπας κ το μελι.
αληθειες ,μονο αληθειες μαν .mpesa η το λες για να μην κρεμαστω αποψε
αληθειες ,μονο αληθειες μαν .
τοστακιας με ρομπιτσα κ παντοφλα του παππου.o batraxos ειναι ψυχικα διαταραγμενο ατομο η μια μπουκιτσα ζουζουνουλης
τοστακιας με ρομπιτσα κ παντοφλα του παππου.
μαλαμα παιδι αστικης γαλουχιας.
τοστακιας με ρομπιτσα κ παντοφλα του παππου.
μαλαμα παιδι αστικης γαλουχιας.