dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
εφτιαξε πολυ...μαυρισμενα μπουτακια,τρανεψανε κ τα βυζια....ειναι κακο που σκεφτομαι συνεχεια με τον πουτσο μου παρεα?
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
εφτιαξε πολυ...μαυρισμενα μπουτακια,τρανεψανε κ τα βυζια....ειναι κακο που σκεφτομαι συνεχεια με τον πουτσο μου παρεα?
εφτιαξε πολυ...μαυρισμενα μπουτακια,τρανεψανε κ τα βυζια....ειναι κακο που σκεφτομαι συνεχεια με τον πουτσο μου παρεα?![]()
![]()
εφτιαξε πολυ...μαυρισμενα μπουτακια,τρανεψανε κ τα βυζια....ειναι κακο που σκεφτομαι συνεχεια με τον πουτσο μου παρεα?![]()
![]()
οχι δυστηχως...πολυ θα ηθελα...ειμαι ανωμαλος γιατρε?thn exeis akoysei na vogkaei
σαν να με ρωτας αν γουσταρω τα μπουτακια του σταμουλη.μπουτάκια apo kotopoulo goustareis ?
μπουτάκια apo kotopoulo goustareis ?
οταν πηγαινες γυμνασιο ειχες καμια γκομενα
στο γυμνάσιο το μόνο που με ένοιαζε ήταν χτυπάω τα άλλα παιδάκια![]()
εγω ειχα μια αθλια κ ντρεπομουν φοβομουνα να την φιλησω
προσεξε δεν λεω σιχαινομουνα
φοβόσουν μην ανακαλήψει ότι δεν ξέρεις να φιλας ?
οχι απλα φοβομουνα γτ ημουν μαπας
πρωτη λυκειου φιλησα πρωτη φορα κ μουνι επιασα 2
με πουτανα πρωτη φορα πηγα 22 χρονων εξαιτιας του σαιτ
οι φιλες τι ηλικια ειχαν?όταν πήγαινα 3η γυμνασίου χούφτωνα τις φίλες που έφερνε η αδερφή μου σπίτι![]()
όταν πήγαινα 3η γυμνασίου χούφτωνα τις φίλες που έφερνε η αδερφή μου σπίτι![]()
μια σέρβα,ήρθε Ελλάδα...μου είπε για καφέbily.....![]()
![]()
![]()
Έπαιζες και μπουκάλα τύπεγυμνασιο μονο μαλακια φαι κ κλανιο
πρωτα γλειφομουνι,ερωτα αισθησιακο κ μετα γραψιμο...μια σέρβα,ήρθε Ελλάδα...μου είπε για καφέ
και μετα ανεβαζε φωτο από Ακρωτήρι / Νίκος Βέρτης - που είχε πάει - και Vive Mar...
εννοειται την εγραψα στο καυλι μου και εξεφανιστηκα
την γνωμη σου![]()