Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
[move][size=15pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size][/move]

Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.

Ακολουθεί το σχόλιό του:

"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....

Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.

Ακολουθεί το σχόλιό του:

"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....

Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."
και απο ποιο νικ σου στελνει τα πιμι αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip....μολογα γιατι αλλιως θα καταδικαστεις για υποθαλψη εγκληματια  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
και απο ποιο νικ σου στελνει τα πιμι αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip....μολογα γιατι αλλιως θα καταδικαστεις για υποθαλψη εγκληματια  :sunglasses:

Δεν θέλω να σας σοκάρω... αλλά υπάρχει και αλλαχού ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Ακολουθεί το σχόλιό του:

δηλ εαν καταλαβα καλα,δεν μπορει να εχει προσβαση επουδενι στο μπου με κανενα νικ :-
κριμα γιατι ηταν για χρονια εξαιρετικος συνοδοιπόρος στα επαρχιακα θρεντ που ενημερωναμε (απο το 2009 κ μετα!) κ θα πρωτιμουσα να εμενε εκει συγκεντρωμενος,παρα να ανακατευεται με Αθηναιους ανταποκριτες που ειναι κ ο λογος που μπαναριστηκε...δεν ξερω εαν η αποφαση του Αντι ειναι δικαιη ή οχι,γιατι κακα τα ψεματα ενα μεγαλο κομματι της επαρχιακης ενημερωσης (οπως κ ενα μεγαλο κομματι της Μπουρδελοκαταστασης θεσ/κης) ανηκει δικαιωματικα στον γλ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ φυσικα μετα απο 7 χρονια φαγουρας στο μπου,παλι θα καταληξω να ενημερωνω μονος μου στα επαρχιακα...οπως οταν ξεκινουσα πισω στο 08....back to the roots δηλ...αρχιδια καπαμα...εδω λεγαμε να βρεθει κ κανεις ακομη να μοιραζομαστε καμμια πορνοπληροφορια  :huh:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
αν είναι αλήθεια  για τον τσομπάνι :grin: κάναν πατάτα οι-ο αντμίν..
όταν έχεις δικό σου σάιτ δεν κάνεις τέτοια σε μέλη που έχουν φτιάξει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το σάιτ σου.
όλο αυτό τον καιρό αν δεν ήταν 2-3 σαν τον gl το σάιτ δεν θα υπήρχε καν  :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αν είναι αλήθεια  για τον τσομπάνι :grin: κάναν πατάτα οι-ο αντμίν..
όταν έχεις δικό σου σάιτ δεν κάνεις τέτοια σε μέλη που έχουν φτιάξει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το σάιτ σου.
όλο αυτό τον καιρό αν δεν ήταν 2-3 σαν τον gl το σάιτ δεν θα υπήρχε καν  :P
εσυ ρε αρχιδι, τοσο καιρο μια κουβεντα για τον Βολο δεν εγραψε μη σου γαμησω... :grin:
κ ξερω πολυ καλα οτι τον χωνεις κ στις μαυρουλες κ παντου ναουμε

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
εσυ ρε αρχιδι, τοσο καιρο μια κουβεντα για τον Βολο δεν εγραψε μη σου γαμησω... :grin:
κ ξερω πολυ καλα οτι τον χωνεις κ στις μαυρουλες κ παντου ναουμε

ενώ ο τσοπάνης που έγραφε άκουσε και το ευχαριστώ στο τέλος  :2funny:

γενικά ψάχνομαι ποιο πολύ με "εκτός δουλειάς" κοπέλες της δουλειάς  :grin: που πέρα από γνωστούς  δεν μπορείς να αρχίζεις να δίνεις τηλέφωνα δημόσια  :grin:
όσο για τις μαύρες είναι όλες ίδιες τι θέλεις να πω  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ενώ ο τσοπάνης που έγραφε άκουσε και το ευχαριστώ στο τέλος  :2funny:

γενικά ψάχνομαι ποιο πολύ με "εκτός δουλειάς" κοπέλες της δουλειάς  :grin: που πέρα από γνωστούς  δεν μπορείς να αρχίζεις να δίνεις τηλέφωνα δημόσια  :grin:
όσο για τις μαύρες είναι όλες ίδιες τι θέλεις να πω  :2funny:
:birdman:
κουφαλα πακι...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
το τελευταιο varathron γαμαει
το τελευταιο legion of doom πολυ καλο
αλλα συνηθως ακουω παλιατζουρες...massacre,morbid angel,entombed etc.

ελληνική σκηνή ε.. θέλω καιρό να ακούσω των varathron και των legion,ωραία θα τα ακούσω σήμερα  >:cheesy:
το καινούργιο arcturus βλέπω είναι πολύ δημοφιλές επίσης, θέλω να το τσεκάρω και αυτό

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ελληνική σκηνή ε.. θέλω καιρό να ακούσω των varathron και των legion,ωραία θα τα ακούσω σήμερα  >:cheesy:
το καινούργιο arcturus βλέπω είναι πολύ δημοφιλές επίσης, θέλω να το τσεκάρω και αυτό
δεν εχω γνωμη γιατι ποτε δεν μου αρεσανε...οι παλιοι ulver ομως γαμουσανε...πριν το γυρισουν αλλιως
βγαινει κ το lost καπου τωρα αν δεν κανω λαθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom