Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
βρηκε αλλον που την ειχε μεγαλυτερηo mhdas giati se xorise?
βρηκε αλλον που την ειχε μεγαλυτερηo mhdas giati se xorise?
δλδ εσυ ησουν ο αντρας στη σχεση σας? και τοτε γιατι μαγειρευες καθε μερα?βρηκε αλλον που την ειχε μεγαλυτερη
ρινο πουπςδλδ εσυ ησουν ο αντρας στη σχεση σας? και τοτε γιατι μαγειρευες καθε μερα?
ιν γιουρ μαουθρινο πουπς
και απο ποιο νικ σου στελνει τα πιμι αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip....μολογα γιατι αλλιως θα καταδικαστεις για υποθαλψη εγκληματια[move][size=15pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size][/move]
Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.
Ακολουθεί το σχόλιό του:
"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....
Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."
και απο ποιο νικ σου στελνει τα πιμι αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip....μολογα γιατι αλλιως θα καταδικαστεις για υποθαλψη εγκληματια![]()
δηλ εαν καταλαβα καλα,δεν μπορει να εχει προσβαση επουδενι στο μπου με κανενα νικ :-[move][size=15pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size][/move]
Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.
Ακολουθεί το σχόλιό του:
"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....
Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."
εσυ ρε αρχιδι, τοσο καιρο μια κουβεντα για τον Βολο δεν εγραψε μη σου γαμησω...αν είναι αλήθεια για τον τσομπάνικάναν πατάτα οι-ο αντμίν..
όταν έχεις δικό σου σάιτ δεν κάνεις τέτοια σε μέλη που έχουν φτιάξει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το σάιτ σου.
όλο αυτό τον καιρό αν δεν ήταν 2-3 σαν τον gl το σάιτ δεν θα υπήρχε καν![]()
εσυ ρε αρχιδι, τοσο καιρο μια κουβεντα για τον Βολο δεν εγραψε μη σου γαμησω...
κ ξερω πολυ καλα οτι τον χωνεις κ στις μαυρουλες κ παντου ναουμε
ενώ ο τσοπάνης που έγραφε άκουσε και το ευχαριστώ στο τέλος
γενικά ψάχνομαι ποιο πολύ με "εκτός δουλειάς" κοπέλες της δουλειάςπου πέρα από γνωστούς δεν μπορείς να αρχίζεις να δίνεις τηλέφωνα δημόσια
όσο για τις μαύρες είναι όλες ίδιες τι θέλεις να πω![]()
κουφαλα πακι...
το τελευταιο varathron γαμαεικανένα καινούργιο καφροδισκάκι έχουμε ?![]()
το τελευταιο varathron γαμαει
το τελευταιο legion of doom πολυ καλο
αλλα συνηθως ακουω παλιατζουρες...massacre,morbid angel,entombed etc.
δεν εχω γνωμη γιατι ποτε δεν μου αρεσανε...οι παλιοι ulver ομως γαμουσανε...πριν το γυρισουν αλλιωςελληνική σκηνή ε.. θέλω καιρό να ακούσω των varathron και των legion,ωραία θα τα ακούσω σήμερα >
το καινούργιο arcturus βλέπω είναι πολύ δημοφιλές επίσης, θέλω να το τσεκάρω και αυτό