lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
[move]γλ=αρρωστακι [/move]
Φαντασου ποσο απελπισμενη ειναι.ναι και βρηκε εμενα τον εφοπλιστη
σε εκκλησια θα παω σιγουρα με κοστουμι το θεμα ειναι δε ξερω αν θα μου πετανε κουφετα η λουλουδια κατα προτιμηση γαρυφαλα να αισθανθω και γω λαικος τραγουδιστηςεσυ σε τι φαση εισαι;σκεφτεσαι να σοβαρευτεις επιτελους και να μας αφησεις να πας σε καμια εκκλησια ας πουμε;εισαι παιδι για σπιτι που λεμε;
:o :o :o[move]γλ=ο γαμιας μου :-* :-* :-* :-*[/move]
παντως αν ειναι ομορφη ειναι ενα αβανταζ....κανονισε να βγειτε....δες τι μυαλα κουβαλαει και αναλογα προχωρας....σε εκκλησια θα παω σιγουρα με κοστουμι το θεμα ειναι δε ξερω αν θα μου πετανε κουφετα η λουλουδια κατα προτιμηση γαρυφαλα να αισθανθω και γω λαικος τραγουδιστης
γιατι ρε παπαρα δεν ειμαι σοβαρος καιγεσαι να σας αφησω μωρη λουμπινα
για ξεκινα απο την ασχημη περιπτωσηπαντως αν ειναι ομορφη ειναι ενα αβανταζ....κανονισε να βγειτε....δες τι μυαλα κουβαλαει και αναλογα προχωρας....
υπαρχουν δυο περιπτωσεις....
οχι γιατι δε προκειται διαβασε καλυτερα ρε παπαρα και συμπαρε εχεις σκεφτει οτι το παιδι μπορει να ναι δικο σου? ;)
εσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι του αβραμη;μπαρε εχεις σκεφτει οτι το παιδι μπορει να ναι δικο σου? ;)
αρχισατε δε μπορεσατεεσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι του αβραμη;
δεν υπαρχει δε μπορω υπαρχει δε θελωαρχισατε δε μπορεσατε
να πω μια γυναικεια γνωμη η εγαμηθη το θεμα ηδη?αρχισατε δε μπορεσατε
μπλακ ντογκ παει ξεμωραθηκες
μα συζητηση και να ειναι παρων ο νωντας παυει να ειναι συζητησηνα πω μια γυναικεια γνωμη η εγαμηθη το θεμα ηδη?
ετσι κατουρα τον λιγο....του αρεσουν οι ουρολαγνειες.....
χαχαχα δινει και συμβουλες το αρρωστακιη δευτερη ειναι να ειναι μια νορμαλ κοπελιτσα που ειχε απλα μια ατυχια σε μια σχεση της και πρεπει λογικα να ξαναφτιαξει την ζωη της....
το θεμα ειναι εσυ μπορεις να αναλαβεις το κοστος μιας τετοιας σχεσης;εισαι ετοιμος;θα εισαι απαλλαγμενος μελλοντικΑ απο προκαταληψεις;το οικογενειακο περιβαλλον σου πως βλεπει γενικα τετοιες σχεσεις;