dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
kommatiase ton billy.glitsa thes na mpoume klouvi na anametrithoume se athlitika plaisia
![]()
patise ton katai/
kommatiase ton billy.glitsa thes na mpoume klouvi na anametrithoume se athlitika plaisia
![]()
Νωντισμος>>Αγαπη>>αυνανισμος.
Νωντισμος>>Αγαπη για το κρεας>>Ουμανισμος.
φιλε σ αρεσει το κρεας;τρως πατσα;
πατσα τον σιχαινομαι,κκοψιδια κουμπωνω ομως,να ξες.φιλε σ αρεσει το κρεας;τρως πατσα;
o ΝΩΝΤΑΣ ΖΕΙ και ειναι στην Αγγλια![]()
![]()
Κάποιος σε Πτήση της British Airways Έκανε τέτοιο Χέσιμο που το Αεροσκάφος Αναγκάστηκε να Προσγειωθεί
μαλακα δακρυσαo ΝΩΝΤΑΣ ΖΕΙ και ειναι στην Αγγλια![]()
![]()
Κάποιος σε Πτήση της British Airways Έκανε τέτοιο Χέσιμο που το Αεροσκάφος Αναγκάστηκε να Προσγειωθεί
εγω ναι.....με εχουν πληρωσει κιολας......λεφτα,κινητα,καρτες τηλεφωνου,φαγητο σε καλα ρεστωραν,μπουζουκιαechete gamisei patrones/milf apo psonistiri?
εγω ναι.....με εχουν πληρωσει κιολας......λεφτα,κινητα,καρτες τηλεφωνου,φαγητο σε καλα ρεστωραν,μπουζουκια
εγω ναι.....με εχουν πληρωσει κιολας......λεφτα,κινητα,καρτες τηλεφωνου,φαγητο σε καλα ρεστωραν,μπουζουκια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=603123;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[move][size=30pt]νωντα καριολη την πουτσα παιρνεις ολη[/size][/move]νωντα ημων ω εν τοις μεταξιοις, τραμπουκισθειτω για το ονομα σου,ελθετω η βασιλεια σου, γεννηθειτω το θελημα σου, ως εν της φυλης και επι της γης, το φαλαφελ ημων το επιουσιον, δως υμιν σημερον, και αφες ημιν τα ωφειληματα ημων ως και ημεις αφιεμεν τοις οφειλετες ημων και μη εισενεγγεις ημας εις πειρασμον ινα ορουμε πιρφοραγαπουληδες κατα τας τσαρκας ημων, διοτι θα τους αποστειλουμε εις εσε στον ουρανον , νωντοαμην
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()