alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ε οχι και δεν παρακολουθω...![]()
![]()
ευτυχως που δε παρακολουθει το θρεντακι ο αλεξ, θα ετρεχε με τις χλαμυδες να πιρφοριζει στα δαση![]()
Ε οχι και δεν παρακολουθω...![]()
![]()
ευτυχως που δε παρακολουθει το θρεντακι ο αλεξ, θα ετρεχε με τις χλαμυδες να πιρφοριζει στα δαση![]()
Ψάχνουν το πτώμα του στην θάλασσα τύπετυπε που ειναι ο ταφος του απολυτου να παμε να του αναψουμε κανενα κερακι? :'(
πως τα βλεπεις τα βαρεμενα μουνετα? θα γραφτεις στο ινστιτουτο να πιρφοριζεις με χλαμυδα?Ε οχι και δεν παρακολουθω...
Τωρα πλεον δεν ασχολουμαι τύπε, ειμαι αφοσιωμενος στη Ροζυπως τα βλεπεις τα βαρεμενα μουνετα? θα γραφτεις στο ινστιτουτο να πιρφοριζεις με χλαμυδα?![]()
επεσε παντοφλα τυπε?Τωρα πλεον δεν ασχολουμαι τύπε, ειμαι αφοσιωμενος στη Ροζυ![]()
Δεν εχω ματια για αλλη τύπεεπεσε παντοφλα τυπε?![]()
Δεν διευκρινιζεις για λοιπα οργανα ομως!!!Δεν εχω ματια για αλλη τύπε![]()
καταλαβα, εκτος απο παντοφλα εκατσε και πανω σου για να εχεις τρομαξει τοσοΔεν εχω ματια για αλλη τύπε![]()
Συνεχως καθομαι πανω του, ακομη ειναι αρτιμελης ευτυχως!!!καταλαβα, εκτος απο παντοφλα εκατσε και πανω σου για να εχεις τρομαξει τοσο![]()
φαντασου ποσο τρομακτικη εμπειρια ειναι που τον εκανε να κοψει το πιρφορισμαΣυνεχως καθομαι πανω του, ακομη ειναι αρτιμελης ευτυχως!!!![]()
![]()
υπονοεις κατι τυπε;καταλαβα, εκτος απο παντοφλα εκατσε και πανω σου για να εχεις τρομαξει τοσο![]()
υπονοεις κατι τυπε;
μιλα καθαρα
http://[URL unfurl="true"]www.averagemarrieddad.com/wp-content/uploads/2013/06/fatty-thinny.png[/img[/URL]]
[/quote]τυπε για να κοψει το πιρφορισμα ο αλεξ πρεπει να ειδε τον αντιχριστο αυτοπροσωπος ή να κινδυνεψε η σωματικη του ακεραιοτητα :rolleyes: ουτε με νωντοτραμπουκισμους δεν εκοβε το πιρφορισμα....φαντασου... ;)
![]()
![]()
γουσταρεις facesitting απο ροζυ τυπε;wild posa kila eisai