gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κρυο ντουζγλιτσα εχω να γαμησω κανα 2 βδομαδες ρε συ....τι να κανω??? :S :S :S
κρυο ντουζγλιτσα εχω να γαμησω κανα 2 βδομαδες ρε συ....τι να κανω??? :S :S :S
ηθελα να δωσω μια πινελια Λατινικης Αμερικης ναουμε
οχι χατζαρι ρε μαν...μονο την μασκα...αλλα να δωσει κ κωλο η φοιτητρια.
να μας κανει κ ρουφοκωλαδα,ακα πιπετα,ποδομαλακιες κτλ...
λες να βγω σε κανα μπαρακι να γνωρισω καμμια φοιτητρια???κρυο ντουζ
θα χώναμε και κανένα βρωμόγερο στο σκηνικό νατο πιπίνι μετά από μας έτσι όπως θα την έχουμε χύσει για να ολοκληρωθεί το έκφυλο σκηνικό
τι Dino Velvet και μαλακίες να πούμε..![]()
![]()
![]()
μετα απο μας η φοιτητρια θα κανει ρουφοκωλαδα το ραμολι κ θα πιει στο τελος τα γερασμενα φλοκια του.
και θα αφησεις το μελι προδοτη;λες να βγω σε κανα μπαρακι να γνωρισω καμμια φοιτητρια???
διχως μηδα και σλαβυ δεν ειναι το ιδιο... :'( :'( :'(και θα αφησεις το μελι προδοτη;
τι πουστριλικια ειναι αυτα μαν;διχως μηδα και σλαβυ δεν ειναι το ιδιο... :'( :'( :'(
άσε που αυτοι γαμιουνται αναμεταξυ τους τωρα και περνανε μια χαρα...
ο σλαβυ ειχε δειξει απο καιρο το ποιον του...ολο κωλοτριβοταν στον μηδα...παντως πρεπει να περνανε μια χαρα τωρα..τι πουστριλικια ειναι αυτα μαν;
o billys ειναι και φιλοτεχνος μαν του αρεσουν τα ξυλογλυπταο σλαβυ ειχε δειξει απο καιρο το ποιον του...ολο κωλοτριβοταν στον μηδα...παντως πρεπει να περνανε μια χαρα τωρα..
και ο βιλλυς ολο ψωλες ποσταρει τωρα τελευταια... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/dm_pictures/stoes-gal-11_231481_N36412.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTA2R3e2vJfP5j2cguIbA3DpMW4BvenoQc3fcSLA92vAVjMXV2FCw
ετσι.επίσης να προσθέσω ότι εγώ θα φοράω μαύρες γκέτες και καουμπόικο καπέλο![]()
ειναι ρομαντικος μυστης ο μπιλυ...εγω του ειπα να κανει αρχη κ σε ρομαντικα τσαρδια αλλα δεν με ακουει.ο βιλλυς ολο ψωλες ποσταρει τωρα τελευταια... :S :S :S
ειναι ρομαντικος μυστης ο μπιλυ..
να τη βαλεις να το αντιγραψει 100 φορεςεχετε βαλει ποτε την γκομενα σας να δει τσοντα μαζι σας και να κρατα σημειωσεις για το πως γινεται σωστα?
εγω επεμενα να τα γραψει σε χαρτι και οταν η πρωταγωνιστρια ηταν στην πιπα, αρχισε την πιπα και η γκομενα και εγω εγραφα στο χαρτι χλουτς χλουτς χλατσα χλουτσο και στο τελος της εδωσα και το χαρτι για να το διαβασει στο σπιτι της![]()
![]()
![]()