Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.086
- Πόντοι
- 12.756
ξενερωσα μαν,σκατα στο κεφαλι του γλιτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σκατα μεχρι μεσα το λαρύγγι του
ξενερωσα μαν,σκατα στο κεφαλι του γλιτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σκατα μεχρι μεσα το λαρύγγι του
Έχεις καταλάβει,τον λόγο που βρίζει?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι τυπε......εγω το εγραψαgl σε εκφράζει το νέο τραγούδι του τους;
γιατι μπορω φιλε.....εκτος του οτι ειναι μαλακας αυτιστικος , δεν ξερω για κατι αλλο
να βαλεις κ τραβελακια με ψωλακια να κρεμονται...γλιτσα,παω GYM σε λίγο....μεχρι να επιστρεψω περιμενω συγγνώμη και ειλικρινή μεταμέλεια
αν δεν το κάνεις,θα ποστάρω πούτσες...ανδρικές κωλοτρυπίδες και γενικά πουστριλίκια....
και μετα τραβα να κανεις αναφορες...οτι σε ενα σάιτ για πουτάνες κτλ....ανεβασα GAY υλικό....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[move]![]()
![]()
[/move]![]()
γλου θα σε λιωσω κ θα σε συντριψω ταυτοχρονα ,γιατι ενοχλεις το αξιοτιμο μελος μπιλυ13.![]()
να βαλεις κ τραβελακια με ψωλακια να κρεμονται...![]()
οχι ρε μαν.... :S :Sμπα,φανταρους θα ποσταρω![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε μαν.... :S :S
δυσκολα...μαλλον θα γεμισουμε ΚΑΨΙΜΙ εδω μεσα....αν ζητησει συγγνώμη,το λήγω επιτοπου αδερφε...![]()
δυσκολα...μαλλον θα γεμισουμε ΚΑΨΙΜΙ εδω μεσα....![]()
εισαι εξυπνο παλικάρι και σου κόβει... ;)
για αυτο "σε πάω"...
κι εγω ακριβως τα ιδια κλωνε μου''κουμπωσα'' σπανακορυζο με μπολικο λεμονι κ μια μους σοκολα....![]()
αφου εισαι κρυφολουγγρα ρε μαλακαγλιτσα,παω GYM σε λίγο....μεχρι να επιστρεψω περιμενω συγγνώμη και ειλικρινή μεταμέλεια
αν δεν το κάνεις,θα ποστάρω πούτσες...ανδρικές κωλοτρυπίδες και γενικά πουστριλίκια....
και μετα τραβα να κανεις αναφορες...οτι σε ενα σάιτ για πουτάνες κτλ....ανεβασα GAY υλικό....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()