KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φιλε ο σλαβυ δεν τα ειχε με κανεναν....ρομποτ θανατου ηταν,ειχε δειρει και τον μπεμπα παλια
Μετά την φάση με τον Μπέμπα πουστεψε :S
φιλε ο σλαβυ δεν τα ειχε με κανεναν....ρομποτ θανατου ηταν,ειχε δειρει και τον μπεμπα παλια
αδυνατος πολυ εισαι φιλε ,σαν πουλακι τρως100 ηταν
αλλα και εγω απο 83,πηγα 87 ;)
προχθες που γαμουσα...με εβλεπα στον καθρεπτη του τσαρδιου...και με θαυμαζα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδυνατος πολυ εισαι φιλε ,σαν πουλακι τρως
φιλε αμα σου κανω κεφαλοκλειδωμα σου λιωνω το κρανιο ,πως θα το αντιμετωπισεις αυτο με τα 87 σου κιλα ομως;πρεπει να ειμαι ευελικτος ;)
αν γινει μαλακια.....να τον "κατεβασω κατω" τον αλλον και να την κανω :-* :-*
θα τον κάνεις χαλκομανία τύπε :S εσύ πόσες λίμπρες είσαι;φιλε αμα σου κανω κεφαλοκλειδωμα σου λιωνω το κρανιο ,πως θα το αντιμετωπισεις αυτο με τα 87 σου κιλα ομως;
αστα να παν τυπε ειμαι πολλα πλεον.....δεν μπαινω καν σε ζυγαρια σπιτικηθα τον κάνεις χαλκομανία τύπε :S εσύ πόσες λίμπρες είσαι;
100 ηταν με τον τελευταιο σκελετο απο ανθρακονηματα που του ειχαμε φιαξει, πριν που ηταν απο καθαρο ατσαλι ξεπερνουσε το μισο τοννο ;)100 ηταν
αλλα και εγω απο 83,πηγα 87 ;)
προχθες που γαμουσα...με εβλεπα στον καθρεπτη του τσαρδιου...και με θαυμαζα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100 ηταν με τον τελευταιο σκελετο απο ανθρακονηματα που του ειχαμε φιαξει, πριν που ηταν απο καθαρο ατσαλι ξεπερνουσε το μισο τοννο ;)
ο σλαβι ηταν ζωντανος θρυλος στο μεταξι τυπε, δε τα ξερεις καλαΈνας μακαρίτης κλώνος φίλε, τίποτα περισσότερο :S
φιλε αμα σου κανω κεφαλοκλειδωμα σου λιωνω το κρανιο ,πως θα το αντιμετωπισεις αυτο με τα 87 σου κιλα ομως;
δεν θα προλαβεις....θα τρως ηδη χωμα....![]()
γαματονε που τον αφησεις και σου μιλαει ακομα , τον βλαχο
Άστον μωρέ...το γύρισε αλλιώς σήμερα...
Κατάλαβε ότι έκανε μαλακία,που με έβριζε...![]()
αυτα τα βλαχικα πουστρακια πρεπει να τα γαμας αμα τη εμφανισει...
εισαι η νο1 τιμημενη πορνη του σαιτ μας γιαυτο σ αγαπω αλλα θα σε συντριψωΆστον μωρέ...το γύρισε αλλιώς σήμερα...
Κατάλαβε ότι έκανε μαλακία,που με έβριζε...![]()
μαν ποσα εργαλεια εφαγες σημερα;αυτα τα βλαχικα πουστρακια πρεπει να τα γαμας αμα τη εμφανισει...
εισαι η νο1 τιμημενη πορνη του σαιτ μας γιαυτο σ αγαπω αλλα θα σε συντριψωμαν ποσα εργαλεια εφαγες σημερα;
θες χοντρο εργαλειο στην κωλαθρα σου ή βολευεσαι και με μικρα;ο περίγελος του σαιτ εχεις καταντήσει , μαζεψε τα και φυγε ..
Ασε μας κουκλίτσα κου.αυτα τα βλαχικα πουστρακια πρεπει να τα γαμας αμα τη εμφανισει...
εισαι η νο1 τιμημενη πορνη του σαιτ μας γιαυτο σ αγαπω αλλα θα σε συντριψω
μιλαει και η εργαλειοδοτρια αδερφη ρε μαν.....που παλια εβριζε τον νωντα και τωρα γλυφει τα αρχιδια τουΑσε μας κουκλίτσα κου.![]()