raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.319
- Πόντοι
- 5.006
posa kila eisai?Δεν είχα καμμία αμφιβολία....![]()
![]()
![]()
posa kila eisai?Δεν είχα καμμία αμφιβολία....![]()
![]()
![]()
μηπως πετας φασουλι?posa kila eisai?
56...εσένα το πουλί σου είναι αρκετά μεγάλο για να δέσω το σπάγκο μη μας φύγει? Ή να φέρω πινέζες?posa kila eisai?
αμα θες μπορεις να καθισεις και με τις φιλες σου απανω,σαν παγκακι...56...εσένα το πουλί σου είναι αρκετά μεγάλο για να δέσω το σπάγκο μη μας φύγει? Ή να φέρω πινέζες?![]()
![]()
![]()
Μμμμμ...πολύ ωραία...θα κάνουμε και "πικ-πουτς-νικ"αμα θες μπορεις να καθισεις και με τις φιλες σου απανω,σαν παγκακι...![]()
ειναι ωραιος ο γλιτσας...εχει και καραφλα...
Ρε συ...σοβαρά τώρα...Άσχετα αν δεν πολυμπαίνω τώρα εδώ στο γλομπεοσαιτάκι μας...κάποτε ήμασταν μια μεγάλη πορνο-chato-παρέα και λιώωωωωωωωωωναμε ώρες στο γέλιο...Πωωωω....Έχω χάσει τη μπάλα τώρα....Χαθήκαμε....ειναι ωραιος ο γλιτσας...εχει και καραφλα...![]()
για τον δικηγορο ποια ειναι η γνωμη σου???Ρε συ...σοβαρά τώρα...Άσχετα αν δεν πολυμπαίνω τώρα εδώ στο γλομπεοσαιτάκι μας...κάποτε ήμασταν μια μεγάλη πορνο-chato-παρέα και λιώωωωωωωωωωναμε ώρες στο γέλιο...Πωωωω....Έχω χάσει τη μπάλα τώρα....Χαθήκαμε....
περασμενα μεγαλεια ειναι αυτα...οι μισοι βαρεθηκανε,αλλοι τοσοι φαγανε μπαν,καμμια σχεση τωρα. ;)Ρε συ...σοβαρά τώρα...Άσχετα αν δεν πολυμπαίνω τώρα εδώ στο γλομπεοσαιτάκι μας...κάποτε ήμασταν μια μεγάλη πορνο-chato-παρέα και λιώωωωωωωωωωναμε ώρες στο γέλιο...Πωωωω....Έχω χάσει τη μπάλα τώρα....Χαθήκαμε....
Γιατί πρέπει να έχω γνώμη? Πίσω από μια οθόνη ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι θέλει...για τον δικηγορο ποια ειναι η γνωμη σου???
Σωστό κι αυτό....ουφφφφ...περασμενα μεγαλεια ειναι αυτα...οι μισοι βαρεθηκανε,αλλοι τοσοι φαγανε μπαν,καμμια σχεση τωρα. ;)
ειμαστε στα χρονια της παρακμης.Σημεια των καιρων.
ο γλιτσας θα επιβεβαιωσει.