dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ανοιξες πορτες κ παραθυρα σαν τον μπιλυ?το πρωι κοντεψα να χεστω επανω μου...μιλαμε για τρελο τσιρλι...
με εχει γαμησει ο κωλοκαιρος...
ανοιξες πορτες κ παραθυρα σαν τον μπιλυ?το πρωι κοντεψα να χεστω επανω μου...μιλαμε για τρελο τσιρλι...
με εχει γαμησει ο κωλοκαιρος...
εχεσα και εφυγα καρφι για δουλεια...πιστευω να μην μουχλιασει το σπιτι μεχρι να γυρισω... :S :S :Sανοιξες πορτες κ παραθυρα σαν τον μπιλυ?![]()
θα μυρισει κ θα ποτισει η σκατιλα ρε μαν,. :Sεχεσα και εφυγα καρφι για δουλεια...πιστευω να μην μουχλιασει το σπιτι μεχρι να γυρισω... :S :S :S
ασε μη μου το θυμιζεις πρεπει να παω να κανω καθαρισμο κτλ...γαμησετα...κ ειναι πολλα τα ευρα..τα χω φαει ολα στις πουτανες... :Sεγώ πήγα στον οδοντογιατρό για δόντι που δεν πονούσε ποτέ και τώρα μ έχει ξεσκίσει
και μου το χάλασε ο μαλάκας![]()
ασε μη μου το θυμιζεις πρεπει να παω να κανω καθαρισμο κτλ...γαμησετα...κ ειναι πολλα τα ευρα..τα χω φαει ολα στις πουτανες... :S
ναι ρε μαν ,αλλα θα καταντησω ετσι μετα --------->ναι ρε οι καριόληδες τα άντερα τους ζητάνε..
άσε τα δόντια και πάνε στις πουτάνες![]()
ναι ρε μαν ,αλλα θα καταντησω ετσι μετα --------->![]()
<---------------
κανα καλο μουνακι γαμας?σιγά μωρέ![]()
O gl έχει γαμήσει τον μισό Βόλο. ;)κανα καλο μουνακι γαμας?![]()
οι Βολιωτισες λενε οτι ειναι μεγαλες πουτανες/πατρονες/παρτολες,γνωμη σου
λες>?O gl έχει γαμήσει τον μισό Βόλο. ;)
παλι εδω εσυ?![]()
![]()
κανα καλο μουνακι γαμας?![]()
οι Βολιωτισες λενε οτι ειναι μεγαλες πουτανες/πατρονες/παρτολες,γνωμη σου
το echis gamisei foititria εχει φορεθει πολυ φετος...οπως κ το ti ypsos echis,posa kila eise ktlμπα τίποτα.. και για να είμαι ειλικρινής αυτή την εποχή βαριέμαι εντελώς κιόλας
φυσιολογικά μόλις φτιάξει ο καιρός θα μου έρθει η όρεξη
και οι βολιότισες είναι εντελώς βαρετές και χαμηλοβλεπούσες
να μου λεγες τίποτα "exeis gamhsei foithtria" το συζητούσαμε![]()
χα,χα το πρωτο γαμαει...energy drink ειναι?![]()
το echis gamisei foititria εχει φορεθει πολυ φετος...οπως κ το ti ypsos echis,posa kila eise ktl