πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν την ξέρω. :SΠολύ καύλα ήταν η Ηλέκτρα,από Φ.56-66...Δ7.....η ξανθιά.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν την ξέρω. :SΠολύ καύλα ήταν η Ηλέκτρα,από Φ.56-66...Δ7.....η ξανθιά.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν την ξέρω. :S
Εχω κουραστεί, να μην πω βαρεθεί.Μολδαβεζάκι καύλα...μακάρι να επέστρεφε....![]()
![]()
![]()
ΘΑ σε σκισω,μην πειραζεις τον μπηχτη τον ξαδερφοπου ναι ο βοσκος???
Ρε παληκάρι εσύ που είσαι ειδήμων στο νταουνλοντινγκ,απο που προτείνεις να κατεβάζουμε σειρές και ταινίες?ΘΑ σε σκισω,μην πειραζεις τον μπηχτη τον ξαδερφο
απο πουθενα μαν,να πας να αγορασειςΡε παληκάρι εσύ που είσαι ειδήμων στο νταουνλοντινγκ,απο που προτείνεις να κατεβάζουμε σειρές και ταινίες?
Με το παιρετ τι τρέχει?
απο πουθενα μαν,να πας να αγορασεις![]()
Αυτό ξαναπές το! Κάνε κλικ στο «καλάθι» να δώσουμε τα χέρια!
Αυτό ξαναπές το! Κάνε κλικ στο «καλάθι» να δώσουμε τα χέρια!
Το θέλω €
![]()
![]()
117 ευρω πήγε με το παζάρι.
![]()
Το ξέρω ανάλογα με τη τιμή κόβει ένα ποσό εδώ είναι 12 ευρώ στο lg που έχει 249 κόβει 18 ευρώ.Ναι,δεν παέι πιο κάτω απο 117€ ;)
παρε αυτο με 117 και τελοςΤο ξέρω ανάλογα με τη τιμή κόβει ένα ποσό εδώ είναι 12 ευρώ στο lg που έχει 249 κόβει 18 ευρώ.
Τι λένε σας εταιρίες η bitmore,vero,archos ? Αν είναι μούφα καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να χτυπήσω το lenovo ;) η να πάω σ'ενα τουρμο χ με 79 ευρω και να πα να γαμηθούν όλοι?![]()
Αν τσακωνόντυσαν ο Ράμπο με τον Ρόκυ ποιός λες θα κέρδιζε?θα σας λιωσω.
![]()
μαλλον Ραμπο,γιατι ηταν εκπαιδευμενος κ στον ανταρτοπολεμο..καλο παιδι ο Ροκι δε λεω,αλλα πολυ αστος,βουτυρο-μπεμπες,ολα Αντρια φωναζε οταν ετρωγε ξυλο...ενω ο Ραμπο εθαψε την γκομενιτσα του στο νουμερο 2.Αν τσακωνόντυσαν ο Ράμπο με τον Ρόκυ ποιός λες θα κέρδιζε?![]()
Ποιά είναι αυτή η Εβελίνα που σφάζονται στα πόδια της?
μαλλον Ραμπο,γιατι ηταν εκπαιδευμενος κ στον ανταρτοπολεμο..καλο παιδι ο Ροκι δε λεω,αλλα πολυ αστος,βουτυρο-μπεμπες,ολα Αντρια φωναζε οταν ετρωγε ξυλο...ενω ο Ραμπο εθαψε την γκομενιτσα του στο νουμερο 2.
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.