redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
Γιατί τον έχεις δει από κοντά και το λες;Ρε φαγωθηκες!!!
Αφου δεν εχει!!!
Αν ειχε θα το λεγα
Γιατί τον έχεις δει από κοντά και το λες;Ρε φαγωθηκες!!!
Αφου δεν εχει!!!
Αν ειχε θα το λεγα
Τι θελεις ρε τύπε, να παω στον μπαρμπερη να δινω 5 ευρω?15€ για κούρεμα μόνο πιρφόροι σαν τον Άλεξ τα δίνουν![]()
Γιατί ο Βαρουφάκης είναι πούστης τύπε;Δεν ξερω τύπε, εγω επι χρονια εκει παω. 20χρονο πιπινι για τα λουσίματα και πούστης κομμωτης στυλ Βαρουφακη.
Αγαπη, ολοι είναι φέτες εδώ μεσα, την κοιλιτσα μου την ονομαζουν κοιλούμπαΡε φαγωθηκες!!!
Αφου δεν εχει!!!
Αν ειχε θα το λεγα
Εσυ τι λες???Γιατί τον έχεις δει από κοντά και το λες;![]()
Γιατί όχι ρε τύπε,και εκεί που δίνεις 15 τι παραπάνω σου κάνουν σου πιάνει το μαλλάκι το πιπίνι και καβλώνεις;Τι θελεις ρε τύπε, να παω στον μπαρμπερη να δινω 5 ευρω?
Όχι λέω εγώΕσυ τι λες???
![]()
εγω δεν εχω κοιλιαΑγαπη, ολοι είναι φέτες εδώ μεσα, την κοιλιτσα μου την ονομαζουν κοιλούμπα![]()
Μπορει να πηγαινει σε οτ κοτυρ15€ για κούρεμα μόνο πιρφόροι σαν τον Άλεξ τα δίνουν![]()
Εγω πηδιεμαι μαζι του, εσυ ξερεις!!!εχει και το ξερω![]()
Μπορει να πηγαινει σε οτ κοτυρ
Αγαπη γίνεσαι σοκαριστικη!!!Εγω πηδιεμαι μαζι του, εσυ ξερεις!!!
Ο,τι πεις![]()
σουτ λεγω μην το αρνεισαι οτι εχει κοιλουμπα ;)Εγω πηδιεμαι μαζι του, εσυ ξερεις!!!
Ο,τι πεις![]()
Τι βλεπουν τα ομορφα αυτακια μου και ακουνε τα γουργουλωματικα ματακια μου?Εγω πηδιεμαι μαζι του, εσυ ξερεις!!!
Ο,τι πεις![]()
Δεν γαμιεται ρε τύπε.εγω δεν εχω κοιλιατο λεω για το καλο σου θεριζουν τα εμφραγματα ρε στην ηλικια σου
![]()
Προφανως, αλλα καπως πρεπει να συνεννοηθουμε!!!Αγαπη γίνεσαι σοκαριστικη!!!
Ακου "πηδιέμαι"!!!
Είναι κατι παραπανω!
Δεν γαμιεται ρε τύπε.
Αρκετα ζησαμε, πηδήξαμε ωραια κορίτσια, αγαπήσαμε, αγαπηθήκαμε, ας πηγαίνουμε σιγα σιγα...
α σωραιος με ταπωσεςΔεν γαμιεται ρε τύπε.
Αρκετα ζησαμε, πηδήξαμε ωραια κορίτσια, αγαπήσαμε, αγαπηθήκαμε, ας πηγαίνουμε σιγα σιγα...
Μην επιμενεις!!!!σουτ λεγω μην το αρνεισαι οτι εχει κοιλουμπα ;)