Τυπε εγω ειμαι εχεμυθος τυπος αλλα πεντε πραγματα που ειναι να πω θα τα πω.Χαμπαρι δεν πηρες?Δες στο thread που ρωτουσες για το zoo.Ποιος θα μου κλεψει τη ροζυ?

Τυπε εγω ειμαι εχεμυθος τυπος αλλα πεντε πραγματα που ειναι να πω θα τα πω.Χαμπαρι δεν πηρες?Δες στο thread που ρωτουσες για το zoo.Ποιος θα μου κλεψει τη ροζυ?
Τύπε, η εμπιστοσυνη μου για το συγκεκριμενο ατομο είναι μπετον.Τυπε εγω ειμαι εχεμυθος τυπος αλλα πεντε πραγματα που ειναι να πω θα τα πω.Χαμπαρι δεν πηρες?Δες στο thread που ρωτουσες για το zoo.![]()
![]()
![]()
Eνταξει τυπε αλλα και τα μπετον σκανε καμμια φορα.Ειδικα αν εχεις καιρο να τα ποτισεις.Τύπε, η εμπιστοσυνη μου για το συγκεκριμενο ατομο είναι μπετον.
Ουτε 1% αμφιβολια δεν εχω για την συγκεκριμενη κοπελα. Δεν μπορεις ισως να το καταλάβεις΄.Eνταξει τυπε αλλα και τα μπετον σκανε καμμια φορα.Ειδικα αν εχεις καιρο να τα ποτισεις.
Τυπε ειπα και ελαλησα και ουδεμιαν ευθυνη φερω.Ουτε 1% αμφιβολια δεν εχω για την συγκεκριμενη κοπελα. Δεν μπορεις ισως να το καταλάβεις΄.
Μην φέρεις. Σου ευχομαι παντως μια μερα να βρεις κατι αναλογο. Που να μην αμφιβαλλεις ούτε στιγμη.Τυπε ειπα και ελαλησα και ουδεμιαν ευθυνη φερω.
Tυπε ειναι ανησυχητικο οταν δεν αμφιβαλεις.Μην φέρεις. Σου ευχομαι παντως μια μερα να βρεις κατι αναλογο. Που να μην αμφιβαλλεις ούτε στιγμη.
Ας είναι. Δεν μου βγαινει με τιποτα.Tυπε ειναι ανησυχητικο οταν δεν αμφιβαλεις.
λεγε μην αποφευγεις την απαντηση
Δεν την κουβαλησα στο μπου. Εδώ την βρηκα.Ειναι εραστες, ρε μαν. Και βασικα ο αλεξ την κουβαλησε στο bou.
Δεν την κουβαλησα στο μπου. Εδώ την βρηκα.
Άλλη ερωτηση?Εβγαλες γκομενα απο το μπου?![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε δεν ειναι γκομενα.Ειναι το αλλο του μισο.Εβγαλες γκομενα απο το μπου?![]()
![]()
![]()
![]()
Λες αν του πω ότι δεν είναι καν η πρωτη, να παθει πολιτισμικο σοκ?Τυπε δεν ειναι γκομενα.Ειναι το αλλο του μισο.
Την εδωσες στεγνα τυπε.Και το εκανες σκοπιμως.Άλλη ερωτηση?
Τι εδωσα τύπε?Την εδωσες στεγνα τυπε.Και το εκανες σκοπιμως.
Τυπε εγω περνουσα τυχαια απο εδω,ειδα φως και μπηκα.Λες αν του πω ότι δεν είναι καν η πρωτη, να παθει πολιτισμικο σοκ?
Ειμαι σιγουρος το επιασες το υπονοουμενο.Τι εδωσα τύπε?
Δεν την κουβαλησα στο μπου. Εδώ την βρηκα.