gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πουστριλικι;να τον γαμησεις μπορει οχι...αλλα δεν θα ηθελες να του τον πιασεις εστω και για λιγο????
πουστριλικι;να τον γαμησεις μπορει οχι...αλλα δεν θα ηθελες να του τον πιασεις εστω και για λιγο????
οχι αλλα οταν ημουν φοιτητης η διπλα φοιτητρια γαμιοτανε σαν κομπρεσερ....τον ειχα στραγγιξει κανα δυο φορες για παρτη της...εχεις ακουσει τπτ καλα βογγητα
οχι αλλα οταν ημουν φοιτητης η διπλα φοιτητρια γαμιοτανε σαν κομπρεσερ....τον ειχα στραγγιξει κανα δυο φορες για παρτη της...
ηταν μια αναρχοαπλυτη,κοντουλα και ψιλοχοντρουλα και τα ειχε με εναν μαλλιαρο γαιδουρι κοντα στα 2 μετρα....για πες
ηταν μια αναρχοαπλυτη,κοντουλα και ψιλοχοντρουλα και τα ειχε με εναν μαλλιαρο γαιδουρι κοντα στα 2 μετρα....
οποτε ερχοταν σπιτι της βογγουσε αχ και βαχ...και κατι ωρες 3-4 το ξημερωμα...
αν δεν ηταν απλυτη και σουλουπωνοταν λιγο, για μια πιπα καλη ηταν....μπαζο δλδ
αν δεν ηταν απλυτη και σουλουπωνοταν λιγο, για μια πιπα καλη ηταν....
μαλλον οχι...εγω παντως μονο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ακουγα...ελεγε κ λογια
θα φυλαξω εγω ολα τα νουμερα,φυγετε ολοι......θελω μονο μια μπουκαλα ουισκι χαιγκ και 3 πακετα λακιστραικερσημερα ολα τα ναυαγια εξοδουχοι
μαλλον οχι...εγω παντως μονο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ακουγα...
γιατι γουσταρεις τον μηδα κατα βαθος....γτ πιστευεις δεν εχω κοπελα
δλδ επειδη ξυριζομαστε κοντρα και δεν αφηνουμε τα γυφτομουσια δεν εχουμε γκομενα μαν;γιατι γουσταρεις τον μηδα κατα βαθος....
και η χαιτη δεν μετραει στην εποχη μας...μονο κανενα τζανκι να σε πλησιασει...
γιατι γουσταρεις τον μηδα κατα βαθος....
και η χαιτη δεν μετραει στην εποχη μας...μονο κανενα τζανκι να σε πλησιασει...
η αληθεια ειναι σκληρη...αλλα εγω στα λεω σαν φιλος...eisai koykoy k navagio
τυπε πανε στο θρεντ του αγιου...τι θελεις εδω???δλδ επειδη ξυριζομαστε κοντρα και δεν αφηνουμε τα γυφτομουσια δεν εχουμε γκομενα μαν;
απο δω δεν με κουνανε ουτε τα κομμαντατυπε πανε στο θρεντ του αγιου...τι θελεις εδω???
τυπε πανε στο θρεντ του αγιου...τι θελεις εδω???