Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρεις όλες τις περιπτώσεις ούτε όλη τους την ζωή ;)
;) ;) ;)
μασκα κ βιτρινα το αγαπημενο λουκουμι των ανθρωπων
δεν ξέρεις όλες τις περιπτώσεις ούτε όλη τους την ζωή ;)
;)διαβασε ποστ μου στον θρασυβουλα ντελο ;)
τους μαθαινουμε μπαλιτσα αποψε
κολλα πεντε μπραδερινι
κ καλοκαιρι μαζι στη ροδο στους γυμνιστες
θα πάμε με σαπιοκάραβο θα φέρω και κιθάρα να μαζευτούν μουνάκια να τραγουδάμε παρέα μετά θα τις καληνυχτήσουμε και θα κοιμηθούμε στο πάτωμα σε σλίπινγκ μπαγκ ;)
εγω στην ζωη μου ομως δεν εχω πειραξει ποτε ανθρωπο.Μονο οποιος με πειραξει θελω να παθαινει καρκινο στα οστα τουαλλιως προσπαθω να βοηθησω εγω να παθει κατι
![]()
πεθανε;στο χωριό μου υπήρχε μια γιαγια που πληρωνόταν για να ρίχνει κατάρες![]()
εγω στην ζωη μου ομως δεν εχω πειραξει ποτε ανθρωπο.Μονο οποιος με πειραξει θελω να παθαινει καρκινο στα οστα τουαλλιως προσπαθω να βοηθησω εγω να παθει κατι
![]()
πεθανε;![]()
ναι σας διαβασα.Το θεμα ειναι ομως οτι αντικειμενικα υπαρχουν μουνοπανια τεραστια που δεν παθαινουν τιποτα.Θεια δικη οχιαυτο λεμε
αντικειμενικα κ δικαια ο βιλλυ εριξε μπουκετο σε καποιον αθωο του αξιζει τιμωρια αλλα οχι να μεινει αναπηρος
ο αλλος που το εφαγε επειδη ενιωσε σκουπιδι ευχηθηκε να γινει αυτο επειδη ηταν τυφλωμενος απο συναισθημα μισους
την καταράστηκε ο μήδας κάποιος του έσκασε δεκαχίλιαρο και την έστειλε την γριά με συνοπτικές να του κρατήσει θέση στην κόλαση ;)
αυτο λεμε
αντικειμενικα κ δικαια ο βιλλυ εριξε μπουκετο σε καποιον αθωο του αξιζει τιμωρια αλλα οχι να μεινει αναπηρος
ο αλλος που το εφαγε επειδη ενιωσε σκουπιδι ευχηθηκε να γινει αυτο επειδη ηταν τυφλωμενος απο συναισθημα μισους
εγω πιστευωμαν τα εξηγείς πολύ ωραία πιστεύω κάποιο από αυτά τα άθεα μουνόπανα εδώ μέσα θα αρχίσουν να αμφιβάλουν ;)
μαν τα εξηγείς πολύ ωραία πιστεύω κάποιο από αυτά τα άθεα μουνόπανα εδώ μέσα θα αρχίσουν να αμφιβάλουν ;)
δεν εχεις καμμια αλλη;ε ναι ήταν μεγάλη όταν πήγαινα εγώ στο χωριό![]()
σου ειχα πει για αθεο ψυχολογο που εκανε το σταυρο του πριν την απογειωση ;)
θα πάμε με σαπιοκάραβο θα φέρω και κιθάρα να μαζευτούν μουνάκια να τραγουδάμε παρέα μετά θα τις καληνυχτήσουμε και θα κοιμηθούμε στο πάτωμα σε σλίπινγκ μπαγκ ;)
ναι σας διαβασα.Το θεμα ειναι ομως οτι αντικειμενικα υπαρχουν μουνοπανια τεραστια που δεν παθαινουν τιποτα.Θεια δικη οχι