stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Απο ποτε κανεις προξενια ρε?ο σταμ ειναι η αγαπη σου?????μπραβο ρε λουκ,παντα ηθελα να αποκαταστησω τον φιλο μου!!!!
Απο ποτε κανεις προξενια ρε?ο σταμ ειναι η αγαπη σου?????μπραβο ρε λουκ,παντα ηθελα να αποκαταστησω τον φιλο μου!!!!
ασχημη προς χαριτωμενο μπαζο..Μου θυμηζεις την μαρία την ασχημη που έγεινε ομορφη...
Αποφάσησε ποιον δρομο πένρεις, ασχημη προς ομορφη ,η το αντίθετο...
Δεν αγοράζω αμάξι εγω...μηχανη φορεβερ...
Τοτε σε εκρεινω...ασχημη προς χαριτωμενο μπαζο..
Αυτο θες πουστη να με φας να πάρεις της κριτικές μου να φτάσεις τον τσεγιεν?προσεχε[/URL] μην πεσεις μονο...
Αυτο θες πουστη να με φας να πάρεις της κριτικές μου να φτάσεις τον τσεγιεν?
Πάνω απ το πτώμα μου...
:'( :'( :'(νυχτααααα.....αυριο κυριακη εχω να λειτουργησω στην εκκλησια,να ανοιξω την καφετερια και να παω και σε κατι εγκανια της ντορουλας μας....
λουστ μην ξεχασεις αυριο θελω απαντησεις........οι πραγματικοι σου φιλοι ξερουν οτι μπαινεις στο σαιτ;
αν ναι ξερουν και το νικ σου εδω;
ειναι κι αυτοι μελη εδω;
αν ναι ποιοι ειναι;
αν οχι γιατι;
αν οχι και οχι το χεις σκεφτει να μπαινουν εδω και να μην στο λενε;
αυτα τα ολιγα για αρχη....
και δευτερον που θα πας αποψε σαββατο βραδυ μονος;αφου τσαρκα δεν πας και τα σχολεια ειναι κλειστα....
νυχτααααα.....αυριο κυριακη εχω να λειτουργησω στην εκκλησια,να ανοιξω την καφετερια και να παω και σε κατι εγκανια της ντορουλας μας....
ειμαι μασονος αρχιερεας τυπε και αυριο εχουμε στην στοα να χρισουμε ενα νεο μελος.....Οχι και εσυ ρε γλ,οτι φορας καλσον ναι οκ,αλλα οτι ανηκεις στο παπαδαριο ..
οχιιιι :o :o :o
και στην γιορτη των ΕΔ.....χιλια κομματια πρεπει να γινω αυριο....και να ποσταρω και εδω....δεν παει αλλο....θελω κι εγω εναν κλωνο.....στο πρώτο ψέλνεις
στο δεύτερο ψωλέρνεις
στο τρίτο γιουχάρεις
κοίτα να μην τα μπερδέψεις
και στην γιορτη των ΕΔ...
[move] [/move]Γαμω το παπαδαριό σου gl....