gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπορει να μην ζει πια οπως ο νωντας......Oυτε καν μπηκε στο κοπο να σου απαντησει
μπορει να μην ζει πια οπως ο νωντας......Oυτε καν μπηκε στο κοπο να σου απαντησει
Υ.Γ.: Ευχαριστώ το μέλος του bourdela.com "Αλιντισσα" που παρέπεμψε εις το παρόν ιστολόγιον (και το συγχαίρω για το απόφθεγμα ζωής που συνοδεύει τας αναρτήσεις του: "Πούτσα, λούσα και Blackjack"). Επίσης πρέπει να απαντήσω εις το μέλος "osooso" της ιδίας ιστοσελίδος που ερωτά: "αι ομορφαι και θελκτικαι "μπουταρες", δικες σας?". Αγαπητόν "osooso", αν και αι δικαί μου μπουτάραι είναι επίσης όμορφαι και θελκτικαί, δεν έχουν απεικονισθεί (ακόμη) εις το παρόν ιστολόγιον.
οταν αφησεις ησυχη την κιθαρα να ποσταρει μονη της θα σοβαρευτω κι εγω....ρε γλ ποτε θα σοβαρευτεις λιγο? 50+ εχεις παει κι εισαι ολη μερα τσοντες και κλωνους
μπορει να ναι και πανω απο 45 μακι ξερω τι λεω40+...?
Aποκλιεται ουτε 30 δεν ειναι.
ν ανοιξω θρεντ?οταν αφησεις ησυχη την κιθαρα να ποσταρει μονη της θα σοβαρευτω κι εγω....
ελα ρε μλκ μολις ξυπνησαμπαρε για ελα κι απο δω
ρε δικε μου τρομαξα οτι ειχες πεθανειΟ γλ ειναι 30 ρε χοντρε...
φαε τη γλωσσα σου μωρη καμπια τωρα μαγειρευω να φαω κατιρε δικε μου τρομαξα οτι ειχες πεθανει
καλησπερα μπαρε
ολο για φαι μιλας ελεοςφαε τη γλωσσα σου μωρη καμπια τωρα μαγειρευω να φαω κατι
μη με σε σκοτωσει ο αλλος φοβαμαιΔεν πεθαίνω εγω...
εγω επειδη μπορει και να πεθανω μιας και ειμαι σε κρισιμη ηλικια εχω κανει ηδη διαθηκη.....το πασσγουρντ και τα αστερια θα τα αφησω στον.......Δεν πεθαίνω εγω...
Ποιος ρε?μη με σε σκοτωσει ο αλλος φοβαμαι
Με συγκινεις ρε μπαγασα αλλα δεν θελω,την υγεια σου να χεις και ασε ολα τα αλλα.εγω επειδη μπορει και να πεθανω μιας και ειμαι σε κρισιμη ηλικια εχω κανει ηδη διαθηκη.....το πασσγουρντ και τα αστερια θα τα αφησω στον μακη