Επισκέπτης
Ξέχασες να πείς ομορφόπαιδο. ;)
είσαι στα ίδια κιλά ή πήρες
Ξέχασες να πείς ομορφόπαιδο. ;)
ουτε εγω ειμαι ψυχακιας με εχει τεσταρει το μπαροκαι αλλοι και αλλες
θα ερθεις να κανονισω;
και πανερια με λελουδα; θα σου εχω
![]()
Τους αποφεύγω για να μην με πιάνει η κατάθλιψη της μοναχικότητας. ;)έχεις βαφτίσει ποτέείχες ποτέ φίλους με πιτσιρίκια
είχες ποτέ φίλους που γεννοβολάνε
![]()
![]()
Έχω σφίξει κορμάρα. ;)είσαι στα ίδια κιλά ή πήρες![]()
κλωνος ειναικαι τον σλαβυ να παρετε...και αυτος εχει τσεκαριστει,δεν ειναι ψυχακιας...![]()
εχω βγει με μπαρο και μεμο
Τους αποφεύγω για να μην με πιάνει η κατάθλιψη της μοναχικότητας. ;)
εχω βγει με μπαρο και μεμο![]()
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ φιλε...κλωνος ειναι
Σε όποιν δε δίνει ο θεός παιδιά δίνει ο διάολος ανήψια. ;)εγώ είναι σαν να 'χω μεγαλώσει 3 παιδιά![]()
![]()
;) λοιπον αν το αποφασισεις μου λες για Γονιδαρο.Εγω λεω να γραψουμε στα αρχιδια μας τον μπαρο και να παμε εγω,εσυ και 2 ξεκωλαάρα έχεις βγει με παρακλάδι ντελικατέσεν![]()
α ναι το ξεχασαδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ φιλε...
Σε όποιν δε δίνει ο θεός παιδιά δίνει ο διάολος ανήψια. ;)
;) λοιπον αν το αποφασισεις μου λες για Γονιδαρο.Εγω λεω να γραψουμε στα αρχιδια μας τον μπαρο και να παμε εγω,εσυ και 2 ξεκωλα![]()
Μην λες μαλακίες. ;);) λοιπον αν το αποφασισεις μου λες για Γονιδαρο.Εγω λεω να γραψουμε στα αρχιδια μας τον μπαρο και να παμε εγω,εσυ και 2 ξεκωλα![]()
εχω 2 χωρισμενες ξεκωλιαρες.Η μια δεν βλεπεται απο φατσα αλλα εχει πολυ καλο κορμι(για σενα την προοριζω) και η αλλη θα ειναι αγκαζε με μενα.θα τα πληρώσουμε ή θα βρούμε εκεί![]()
δεν ξερω τριτη ξεκωλιαρα ;)Μην λες μαλακίες. ;)
εχω 2 χωρισμενες ξεκωλιαρες.Η μια δεν βλεπεται απο φατσα αλλα εχει πολυ καλο κορμι(για σενα την προοριζω) και η αλλη θα ειναι αγκαζε με μενα.![]()
καλα εισαι μαλακας;θες να ερθεις η οχι ρε;και πολλα ειπα on airγιατί δεν πας μόνος μαζί τους να καταλήξετε παρτούζα![]()
κομπλαρεις οταν ειναι να γαμησεις ανευ αντιτιμου????γιατί δεν πας μόνος μαζί τους να καταλήξετε παρτούζα![]()